Çözüldü Cashback ninja nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

halilkayra

Femtopat
Daha fazla  
Reisler en son bilgisayara virüs var falan diye korkup format attıydım, PC'yi yeni açtım, kurdum. Sonra tarayıcıya oturum açtım, böyle bir şey geldi, ne demek?

Sıkıntılı bişey mi bu, sorun mu var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Google mağazadan Cashback Ninja adlı bir uzantı indirmişsiniz, indirdiğiniz için teşekkürler diyor bu daha çok Discord gibi bir ortamlarda bir içeriğe erişmek için aşama koyarlar, para kazanmak amacıyla görev yaparsınız en sonda bir uzantı indirirler, o da bundan.
Google mağazadan Cashback Ninja adlı bir uzantı indirmişsiniz, indirdiğiniz için teşekkürler diyor bu daha çok Discord gibi bir ortamlarda bir içeriğe erişmek için aşama koyarlar, para kazanmak amacıyla görev yaparsınız en sonda bir uzantı indirirler, o da bundan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Sıkıntılı bir şey mi reis ne yapayım yani şu an?

Ben bir şey indirmedim bir de.

Google'da.

Altını çizdiğim şekilde bir sembol vardır ona basın tüm uzantılar karşınıza çıkacak cashback ninjayı bulun üç nokta olacaktır yanında tıklayıp kaldır deyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…