Reisler en son bilgisayara virüs var falan diye korkup format attıydım, PC'yi yeni açtım, kurdum. Sonra tarayıcıya oturum açtım, böyle bir şey geldi, ne demek?
Google mağazadan Cashback Ninja adlı bir uzantı indirmişsiniz, indirdiğiniz için teşekkürler diyor bu daha çok Discord gibi bir ortamlarda bir içeriğe erişmek için aşama koyarlar, para kazanmak amacıyla görev yaparsınız en sonda bir uzantı indirirler, o da bundan.
Google mağazadan Cashback Ninja adlı bir uzantı indirmişsiniz, indirdiğiniz için teşekkürler diyor bu daha çok Discord gibi bir ortamlarda bir içeriğe erişmek için aşama koyarlar, para kazanmak amacıyla görev yaparsınız en sonda bir uzantı indirirler, o da bundan.
Google mağazadan cashback ninja adlı bir uzantı indirmişsiniz, indirdiğiniz için teşekkürler diyor bu daha çok Discord gibi bir ortamlarda bir içeriğe erişmek için aşama koyarlar, para kazanmak amacıyla görev yaparsınız en sonda bir uzantı indirirler, o da bundan.
Altını çizdiğim şekilde bir sembol vardır ona basın tüm uzantılar karşınıza çıkacak cashback ninjayı bulun üç nokta olacaktır yanında tıklayıp kaldır deyin.