Torrent nedir?

6yh4e

Centipat
Daha fazla  
Torrent ne arkadaşlar? Hep internette görüyorum 1 saniyeliğine CMD açılmıştır falan diyorlar Torrent nedir?

Torrent ne arkadaşlar? Hep internette görüyorum 1 saniyeliğine CMD açılmıştır falan diyorlar Torrent nedir?
Torrent crack oyun yüklemek için kullanılan bir program. Bazen virüs Riski doğabiliyor bu yüzden böyle bir şaka var. Fakat 1 yıl tortent kullandım ve virüs yemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Torrent crack oyun yüklemek için kullanılan bir program. Bazen virüs Riski doğabiliyor bu yüzden böyle bir şaka var. Fakat 1 yıl tortent kullandım ve virüs yemedim.
Crack oyun mu sadece? Yahu torrent her şeydir herşey, film-dizi-program-oyun-anime şu bu aklına gelen herşey var torrent dünyasında.

Torrent, büyük dosyaların (film, oyun, yazılım gibi) internet üzerinden paylaşılması için kullanılan bir dosya paylaşım yöntemidir. Bu sistemde dosyayı doğrudan bir sunucudan indirmek yerine, aynı dosyayı paylaşan (peering yapan) diğer kullanıcıların bilgisayarlarından indirirsin. Dosya, küçük parçalara ayrılarak birçok kaynaktan birleştirilerek indirilir; bu da genelde indirme hızını artırır.
Ancak Torrent dosyalarını indirirken yasal duruma dikkat etmek gerekir; bazı içerikler telif hakkına sahip olabilir. Virüs riski de olabileceği için güvenilir kaynakları tercih etmek önemli hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı