Biraz dip ses her enstrümanda olur ama rahatsız edecek seviyede olmaması gerek.
Bu arada yanlış tip kulaklık kullanıyor olabilirsiniz. 4 pole, (yani mikrofonlu) kulaklık kullanmayacaksınız. Stereo (mikrofonsuz) kulaklık olacak.
Konu açılırken biraz hatalı açıldı. Elimdeki model Casio cdp s360. sizin dediğiniz şekilde bir kulaklık kullanıyorum. Kulaklık kullanırken çıkan dip ses rahatsız edici. Kulaklıksız kullanırken hoparlöründen çıkan dip sesi duyabilmek için ise kulağımı hoparlöre dayamam gerekiyor. Çıkan ses fan sesine benzer bir ses.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.O zaman sorun var. Klavyenin amfi katında arıza mevcut. Servisine verin.
Merhaba. Dün piyanoyu aldığım yere gittim. Aynı model yoktu ancak farklı bir model casio piyanoyu denedim ve aynı gürültü sesini aldım. Sanırım bu kronik bir hata ya da bu cihazların kendi çalışma sesi olabilir.O zaman sorun var. Klavyenin amfi katında arıza mevcut. Servisine verin.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Merhaba. Dün piyanoyu aldığım yere gittim. Aynı model yoktu ancak farklı bir model casio piyanoyu denedim ve aynı gürültü sesini aldım. Sanırım bu kronik bir hata ya da bu cihazların kendi çalışma sesi olabilir.
kulaklığım yukarıdaki uca sahip. farklı kulaklıklarda da aynı ses gelmeye devam ediyor. Bu ses belki önemsiz sayılabilir ancak dikkat dağıtıyor. dip ses sadece kulaklıkla kullanırken değil, hoparlörlerden de geliyor. birkaç kişi topraklama sorunum olabileceğinden bahsetti ancak piyanonun adaptörü resimdeki gibi, toprak bağlantısı yok. (piyanoyu pil ile de besledim sonuç değişmedi) Dip ses hep var ve sabit düzeyde, sesi artırınca artmıyor. bu yüzden belki yüksek empedanslı bir kulaklık ile azaltılabilir. (benim kulaklığım 32 ohm). başka nasıl giderilebilir bilmiyorum. yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. sorunu çözmek için vermek isteyeceğiniz her türlü öneriye açığım. eskiden casio sa-46 model küçük bir orgum vardı, daha basit bir cihaz olmasına rağmen böyle bir sorun yoktu.Abartılı ve çok rahatsız edici bir sesten bahsettiniz. CASIO bu kulvarda ilder marka olmasa da en dandik ürününde bile bu sorunu yaşayamazsınız.
Bence kulaklığınızda sorun var. Kullandığınız kulaklığın ucu aşağıdakilerden hangisi?
Eki Görüntüle 2030485
kulaklığım yukarıdaki uca sahip. farklı kulaklıklarda da aynı ses gelmeye devam ediyor. Bu ses belki önemsiz sayılabilir ancak dikkat dağıtıyor. dip ses sadece kulaklıkla kullanırken değil, hoparlörlerden de geliyor. birkaç kişi topraklama sorunum olabileceğinden bahsetti ancak piyanonun adaptörü resimdeki gibi, toprak bağlantısı yok. (piyanoyu pil ile de besledim sonuç değişmedi) Dip ses hep var ve sabit düzeyde, sesi artırınca artmıyor. bu yüzden belki yüksek empedanslı bir kulaklık ile azaltılabilir. (benim kulaklığım 32 ohm). başka nasıl giderilebilir bilmiyorum. yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. sorunu çözmek için vermek isteyeceğiniz her türlü öneriye açığım. eskiden casio sa-46 model küçük bir orgum vardı, daha basit bir cihaz olmasına rağmen böyle bir sorun yoktu.Eki Görüntüle 2031504
adaptör orijinal kutusundan çıktı. internette empedans artınca kulaklığın vereceği sesin azalacağını okuduğum için aklımda o şekilde kalmış. video veya ses paylaşamadım forum kabul etmiyor.Klavyelerde topraklama olmuyor. Adaptör orjinal mi? Yüksek empedanslı bir kulaklık ile ses artsa gürültü de aynı oranda artar.
Ses ile ilgili kısa bir video paylaşabilirsen daha iyi anlayabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.