Casio saat su geçirmez mi?

Hüseyin Aktepe

Centipat
Katılım
26 Kasım 2022
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Trendyol'dan bir saat aldım saatin su geçirme özelliği 5ATM yazıyor ama satıcı saatin su geçirme özelliği olmadığını söylüyor saat çakma olabilir mi iade etmeli miyim ne dersiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka adam güvenilir satıcı ama kendisi saatin su geçirmez olmadığını söylüyor internette ise bu saatin çoğu fiyatı aynı benim de aklımı karıştıran o oldu şimdi saati abdest falan alırken çıkarayim mi yoksa sürekli takılı kalsınmı.

Geçirmez benim de Casio saatim vardı. Geçirmez yazıyorsa zaten geçirmez çakmaysa kolay iade edersiniz. Gene de bir araştırın saati.

@Hüseyin Aktepe satıcı yanlış biliyor olabilir su geçiriyorsa 5ATM yazmazlar internetten fiyatları karşılaştır çok fiyat farkı var mı diye. Ki çok pahalı değilse çakmasını yapmazlar zaten.

Kanka saat çoğu yerde 700 TL falan çakma değildir aatıcı güvenilir çünkü.
 
Kanka adam güvenilir satıcı ama kendisi saatin su geçirmez olmadığını söylüyor internette ise bu saatin çoğu fiyatı aynı benim de aklımı karıştıran o oldu şimdi saati abdest fakan alırken çıkarayim mi yoksa sürekli takılı kalsınmı.

Kanka saat çoğu yerde 700 TL falan çakma değildir aatıcı güvenilir çünkü.

Kanka geçirmez diyorsa saati çıkaracan hep ben geçirmez anladım su geçirir diyor yani değil mi? Geçirirse ona göre kullancan.
 

Geri
Yukarı