Casio tank alınır mı?

yiyitc5

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gtx 980 ekran kartı
asus rog strix b550f gaming
ryzen 5 3600
32gb ram
İyi sosyaller herkese öncelikle yaşım 16 ve erkeğim.
Bir arkadaşımdan Casio tank modelini 1 günlük ödünç aldım ve çok hoşuma gitti normalde saat takmak bana ağır gelir ama bu saat yani tam benlikti takınca hissettim.
Ama diğer arkadaşlarım kadın saati olduğunu falan söyledi ve bir ön yargım oluştu. Ama saatin eski havası falan çok hoşuma gidiyor.
Sizce alınır mı? Onun yerine bir şey alabilir miyim ya da?

Selam! Öncelikle 16 yaşında böyle net bir saat zevkine sahip olman gerçekten harika, bravo! Casio’nun tank modeli dediğin büyük ihtimalle “Casio LTP-V007L” retro tarzda bir model ve evet, gerçekten sade ve şık bir havası var.

Arkadaşların "kadın saati" demiş ama moda ve stil cinsiyete göre sınırlı şeyler değil. Beğendiğin, seni iyi hissettiren bir aksesuar varsa onu kullanmak tamamen senin hakkın. Zaten bu model "unisex" diye geçiyor yani kadın/erkek ayrımı olmadan herkesin takabileceği bir saat.
Kısacası içinden geldiği gibi tak.

Selam! Öncelikle 16 yaşında böyle net bir saat zevkine sahip olman gerçekten harika, bravo! Casio'nun tank modeli dediğin büyük ihtimalle “casio LTP-V007l” retro tarzda bir model ve evet, gerçekten sade ve şık bir havası var.

Arkadaşların "kadın saati" demiş ama moda ve stil cinsiyete göre sınırlı şeyler değil. Beğendiğin, seni iyi hissettiren bir aksesuar varsa onu kullanmak tamamen senin hakkın. Zaten bu model "unisex" diye geçiyor yani kadın/erkek ayrımı olmadan herkesin takabileceği bir saat.
Kısacası içinden geldiği gibi tak.

Evet Casio LTP-V007l modelinden bahsediyorum.
Yani sence kullanılır değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı