Casper 926W monitör açılmıyor

Nokya

Picopat
Makaleler
4
Yer
Plüton
Elimde 17 yıllık bir Casper 926W monitör var. Bu monitörün panelinde, floresanlarında sorun yok ama.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videosundaki monitörle aynı sorunu yaşıyorum.
Kondansatör değiştirin denilmiş ama monitörü yaptırmayı düşünmüyorum.
Ayrıca ilginç bir şey var: Monitöre eski bilgisayarımı VGA ile bağlayınca sorunsuz çalışıyor. Herhangi bir cihaz takılı değilse bir süre sonra kendi kendine açılıyor. Ancak laptopu HDMI dönüştürücüyle bağlayınca saatlerce beklesem de yine açılmıyor. Dönüştürücüde sorun yok. Televizyonda denedim. Bunun geçici bir çözümü var mı?

Elimde 17 yıllık bir Casper 926W monitör var. Bu monitörün panelinde, floresanlarında sorun yok ama.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videosundaki monitörle aynı sorunu yaşıyorum.
Kondansatör değiştirin denilmiş ama monitörü yaptırmayı düşünmüyorum.
Ayrıca ilginç bir şey var: Monitöre eski bilgisayarımı VGA ile bağlayınca sorunsuz çalışıyor. Herhangi bir cihaz takılı değilse bir süre sonra kendi kendine açılıyor. Ancak laptopu HDMI dönüştürücüyle bağlayınca saatlerce beklesem de yine açılmıyor. Dönüştürücüde sorun yok. Televizyonda denedim. Bunun geçici bir çözümü var mı?

Not: Monitör güç kablosunu değiştirdim.

1743007522860.jpeg

Monitörün temsili görseli.

Son düzenleme:
Hocam monitörün aynısı bende var bu monitör dönüştürücülerle pek uyumlu değil bende bir ara dönüştürücüyle kullanıyordum sürekli ekran gidip geliyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı