Casper Açılışta Bios'ta Bekleme Sorunu

laylaykom

Hectopat
Katılım
24 Haziran 2014
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, İznik/BURSA'da bilgisayar teknik servisimiz var. Casper 2014 model i7 bir bilgisayar geldi. Formatı atıldı yalnız şöyle bir sorunumuz var, her açılışta bios'tan ayar yaparak açmamız gerekiyor. Herhangi bir sıfırlama sorunu da olmadığına rağmen kendi kendine açılmıyor. Bios ekranında bekliyor. Acil çözüm bulmamız lazım teşekkürler.

MODEL NO: Casper Nirvana CKY (başka bir bilgi yok)

Bios version bilgilerinin olduğu resim bu;
LPr9AV.jpg
 
Son düzenleme:
glamP2.jpg


Burada ortadaki 2 seçenekten biri windows 8 diğeri başka os için default ayarlarina donduruyor. Her yeniden başlatmada ikinden birini uygulamam gerekiyor. Birşeyler değişmeden windowsa geçmiyor.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00