Casper Alınır mı?

• Konuyu başlatan Ali54
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 3.473
Yıl 2012... 3.nesil işlemciler piyasada böyle. Coşku seli her yer. O zamanlar markaya hiç önem vermezdim. Gittim hiç önem vermeden Casper marka bir laptop aldım.

Oyun performansı rezalet. Bazen kendi kendine mavi ekran vermeler, ekran renklerinin birbirine girmesi, HDD'nin adeta sırtında 700 ton yük varmış gibi ağır çalışması...

Kısacası evet almayın.:dikkatli:

Geçen yıl masaüstü bir bilgisayarını aldım anakart üretim hatalı olduğu için(böyle düşünüyorum) bilgisayar Windows 10 1703 ve 1709 sürümünde durduk yere mavi ekran alıyor ve her seferinde farklı hata kodları veriyor. Hata çıktısı ise genelde aşırı saçma oluyor. Hataları çözemedim, şu an Windows 10 1607 sürümüne geçtim. Yıl sonunda bilgisayarı söküp anakartı değiştireceğim. Elimde kullanacak başka koz kalmadı. Umarım Kaby Lake anakartlar piyasadan kalkmaz.

Casper Excalibur serisi nasıl acaba? Belki orda iyi olabilirler. Tabi diğer markalarla bunu kıyaslayınca da arada fiyat farkı olmazsa gidip almak mantıklı gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı