Casper anakart ve 250W güç kaynağı GTX 660 ile kullanılır mı?

• Konuyu başlatan CanFakedead
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 9.641
Sistem toplamıyorum sadece ekran kartı ve PSU değiştiriyorum. Anakartımı gördünüz fotoğrafta. Eğer uyumluysa o yazdığım R9 270X'i ve 600 Watt PSU'yu alacağım sizin görüşlerinize ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunsuz çalışır. Şüpheniz olmasın, ilerde anakarti da değiştirirseniz sistem tam olur. Casper'in anakartlarina pek güven olmaz. :( Belki 270X yerine GTX 760 alirsan daha iyi olur. Hemen hemen ayni fiyarlarda ve ayni performansi sunan kartlar. Ben sirf driverlar için Nvidia aldim, yillar sonra Catalyts sisteminden bıktım sık sık buglar oluyor. Ama karar senin, Amd-Nvidia kavgası yapmayacağız. :) 270X iyi bir kart keyfine göre takil. ;)

Arkadaşlar maksimum 750 TL bütçe var hatta 700 TL gördünüz işte anakartı bunları alacağım. Ancak 2-3 yıl sonra tekrar elden geçirebileceğim sistemi. Neyse sağolun tekrardan. Anakart da sıkıntı çıkarmıyor ya içim rahatladı. :)

Ah, söylemeyi unuttum. VGA monitörüm var kare monitör bunu da en kısa sürede elden çıkaracağım. Bu kart VGA destekliyor değil mi yani? Bir nevi Porsche'm olacal ancak benzini olmayacak. :(

Kart VGA desteklemiyor. Ben MSI GTX 760 aldım içinden DVI - VGA dönüştürücü çıktı o şekilde kullanıyorum. Sende bu tip bir şey yapabilirsin.

Arkadaşlar, ben de hazır aklıma gelmişken bu PSU ve ekran kartı hakkında bir soru sormak istiyorum. Şu anki kasamda 220W PSU var. Intel Quad Core Q8400 işlemci, 4 GB RAM, 1 GB Ati HD4670 var. Ben kasama GTX 750 Ti almak istiyorum, Asus olanından. Şu anki ekran kartım 70W güç tüketiyor ve GTX 750 Ti'nin 60W istediği belirtilmiş acaba alıp taksam bir dert olur mu?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı