Casper bilgisayar çalışıyor fakat görüntü gelmiyor

Burak2084

Decapat
Casper LGA 1150 anakartımda GT 730 ekran kartı takılıydı, fakat oyunlardan keyif almak için RX 570 ekran kartı satın aldım, ürünü taktım kasanın içinde çalışıyor fanları dönüyor fakat, ekrana görüntü gelmiyor. Kablolamalarda bir sorun yok, BIOS pilini falan çıkartıp 10 dk bekledim, RAM temizliğini yaptım başka bilgisayara taktım görüntü aldım. Acaba sorun nedir?

Not: PSU 550 +80 BRONZ

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerini yazmadan kesin bilgi veremem özellikleri yazmanızı rica ederim

Sistem özelliklerini yazmadan kesin bilgi veremem özellikleri yazmanızı rica ederim
Casper lga1150 anakart i7 4790 işlemci 8 gb samsung ram rx570 ekran kartı
Başka pcde denedim görüntü geldi anakartta falanda bir sıkıntı yok . Eski ekran kartımdan görüntü alabiliyorum fakat rx570i takınca görüntü gelmiyor

Son düzenleme:
Casper lga1150 anakart i7 4790 işlemci 8 gb samsung ram rx570 ekran kartı

Başka pcde denedim görüntü geldi anakartta falanda bir sıkıntı yok . Eski ekran kartımdan görüntü alabiliyorum fakat rx570i takınca görüntü gelmiyor
Eğer VGA kullanıyorsanız anakarta takıp deneyin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı