Eneshanedar Femtopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #1 Laptopum var Casper marka ama birkac gündür çalıştıramıyorum. Açıyorum, Casper yazıp hemen kapanıyor. Acaba neden ve nasıl çözebilirim? (bilgisayarin şarj yeri bozuk, o yüzden tam sarjda. Ayrıntı.)
Laptopum var Casper marka ama birkac gündür çalıştıramıyorum. Açıyorum, Casper yazıp hemen kapanıyor. Acaba neden ve nasıl çözebilirim? (bilgisayarin şarj yeri bozuk, o yüzden tam sarjda. Ayrıntı.)
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.456 Makaleler 1 Çözümler 19 23 Nisan 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizinkiyle benzer bir durum sanırım. Bir bakın. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizinkiyle benzer bir durum sanırım. Bir bakın.
KS KS Eneshanedar Femtopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #3 Yahya Nuroğlu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizinkiyle benzer bir durum sanırım. Bir bakın. Genişletmek için tıkla... Sağolun deniyorum şimdi Artı 0 Eksi
Yahya Nuroğlu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizinkiyle benzer bir durum sanırım. Bir bakın. Genişletmek için tıkla... Sağolun deniyorum şimdi