Casper Bilgisayarı Adam Etme

• Konuyu başlatan Berke Geyik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 3.294
B

Berke Geyik

Ziyaretçi
Arkadaşlar kardeşimin Casper bilgisayarı var. Neden Casper diye sormayın. Sisteminde League of Legends adlı oyunu en üst ayarlarda oynamak istiyor. Bunun için bilgisayarı biraz adam etmemiz gerekiyor. Sisteminin özelliklerine gelecek olursak:

• Intel Core i3 2120 @ 3.30 GHz
  • PEGATRON IPXSB-H61
  • Gskill 4 GB Ripjaws DDR3 1600 MHz CL9 Tek Modül Ram
  • ATI Mobility Radeon HD 5000 Series
  • Seagate 500 GB Barracuda SATA 3.0 Harddisk
  • 250W(Tam Hatırlamıyorum) Kasa

595 TL bütçemiz var. Ben öncelik olarak kasayı ve ekran kartını yenilemeyi düşündüm. Sizin de önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece LoL diyorsa GTX650Ti 350TL falan, ki fazla bile gelir. Bir tane daha 4GB Ram alırsın rahat olur bütçeni de aşmazsın. PSU'yu görmedim Rami çıkart 500W PSU al.

Bence paranın hepsini harcama. Sadece LoL oynuyorsa fazla yatırıma gerek yok. Daha sonra anakart ve işlemciyi yenilersin.

Sadece LoL diyorsa GTX650Ti 350TL falan, ki fazla bile gelir. Bir tane daha 4GB Ram alırsın rahat olur bütçeni de aşmazsın. PSU'yu görmedim Rami çıkart 500W PSU al.
Yahu ben HD 7770 ile LoL'ü ultra ayarlarda çok akıcı oynarken senin önerdiğin kart tabi fazla gelir. Ayrıca 4 GB Ram'e daha gerek olduğunu düşünmüyorum. PSU zaten berbat.

- - - Güncellendi - - -

Sanırım adam akıllı yardımcı olacak yok. Yine kendimden fayda var ne varsa. Ben en iyisi HD 7790 ve 500W bir PSU alayım bu sisteme. Ayrıca ilginçtir ki sistem yenileme konusu açıldığında işin uzmanları yorum yapmaz veya yapamaz. Fakat sistem alınıp konu açılınca hemen uzmanlar konuya atlarlar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı