Casper Bilgisayarı Upgrade Etme

eskiden casper masaüstü aldım ve açılırken mavi ekranın daha değişik bir hatasını verdi mavi ekranda değil neyse tamirciye götürdüm adam hdd de sorun var dedi değiştirdi ama yine aynı anakart kısa devre yapıp bileşenlere zarar vermiş ve serviste hata benim üstüme yıkıldı şehir şebekesi ve pc ye fazla yüklenmem olay bu kadar basit

Asıl olay Casper'ın diğer markalara göre daha fazla şikayet alması.

Klasik casper mantığını herkes biliyordur değilmi ?
i7 İşlemci
16 yada 8 GB Ram
1TB HDD
2-4 GB Ekran Kartı

Peki ya gerisi ? Ekran kartları genellikle GT 730 veya 740 olur. Ramları çoğunlukla 1333 mhz ve anakartları belirsizdir. En kötüsü ise bu sistemlere 2000-2500 gibi bir fiyat biçilmesi. Benim sistemden pek anlamayan, I7 ve 8 gb Ram ı görünce birden saldıran küçük 8-15 yaş aralığındaki kardeşlerim direk saldırıyor bu sisteme ve paraları boşa gidiyor. Asıl değindiğimiz nokta bu efendim. Sadece sizin bir sıkıntı çekmemeniz o ürünü kaliteli yapmaz. Sonuç olarak çözünürlüğü düşürdüğümüz zaman 740 gibi bir kartla bile Far Cry 4 oynanıyor.

O konuda bir şey diyemem kardeşim. Kendim kullanmıyorum. Ama şu konuda katılıyorum. Kendini yenilemesi gerekir. Tabi daha iyi ekran kartları, anakart vs kullansalar, belki daha iyi yerlerde olurlar. Ki satış konusunda, Türkiye' de en çok PC satan bunlar, bu arada. O kadar da küçümsenecek bir firma değil. O açıdan söylüyorum ben. İsteseler yaparlar.

Arkadaşlar inanmıyorsanız benim laptop saat 18:30'dan beri açık sıcaklık değerleri bu şu anda nette dolaşırken çektim. Ben bu bilgisayarı 3 gün testlerden geçirttim en faz la 80 derece oldu.

Dosya Ekleri

• ss.png
    ss.png
    26,2 KB · Görüntüleme: 462
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı