Windows 10 işletim sistemimin yanına bir de Windows XP işletim sistemi kurmak istiyorum lakin tam diski biçimlendirme bölümüne geçeceğim, şaaak mavi ekran 0x000000a5 hatası, bunun çözümü nedir? Casper C600 bilgisayar i57200U işlemci.
Sanal makine varken neden böyle bir șeyle uğrașıyorsun?
XP ile ne yapacaksın?
Bu arada eski açmıș olduğun konuya baktım, XP 64 Bit deneysel bir sürüm olduğundan sorun çıkartıyor olabilir. 32 Bit deneyin.
64 bit ișlemcilerle 32bit sistem çalıșır. 32bit'te en fazla 4GB RAM okur.Açıkca konuşayım ben eski sistemleri çok seviyorum Windows 7, Windows XP gibi ama destekleri kesildiği için zorluk çıkartıyor. Sanal makinede inanılmaz ötesi donuyor yani sadece fotoğraf varmış gibi düşünün. 32 Bit yükleyeceğimde işlemci açısından sıkıntı çıkarır diye korkuyorum ve RAM'lerinde yarısını algılıyor galiba.
64 Bit ișlemcilerle 32 Bit sistem çalıșır. 32 Bit'te en fazla 4 GB RAM okur.
Ayrıca sanal makinenin sürücülerini kurmadığınız için kasıyor. İsterseniz aktarayım.
Aygıtlar- misafir CD kalıbını yerleștir diyeceksin.İyi olur sanal bilgisayarda nasıl sürücü kurulur bilmiyorum.
Aygıtlar- misafir CD kalıbını yerleștir diyeceksin.
Windows zaten CD olarak okuyor ve sen normal bir ekran kartı sürücüsü kurar gibi kuruyorsun.Eki Görüntüle 658164
Onceden yaptın mı?Bu tam ekran yapmak için diye kullanılıyor biliyorum ama galiba sürücü de yüklüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.