Casper CD.BMH4590B Sisteme R7 240 Takmak

Ahmetcan Ay

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, iyi akşamlar. Benim bir sorum olucaktı. Daha önce açılmış buna benzer konular ama istediğim cevabı bulamadım.

Casper Nirvana CD.BMH4590B i5 (W10) Intel Masaüstü Bilgisayar Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks

Bu bilgisayara AMD R7 240 2 GB 128 BİT Ekran kartı takmayı düşünüyorum. Üstündeki ekran kartı berbat biliyorsunuz, genel Casper bilgisayarları ancak kasanın açılma yerinde etiket var kasa deliklerinin biraz yanına yapıştırılmış çıkarılınca garantisi bozuluyor. Önerisi olan fikir verebilecek biri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke toplama alsaydınız :) Herkesin bildiği gibi etiketi çıkartırsan garantisi gider. Eğer çıkartmazsanda performans alamazsınız. Tamamen size bağlı. Ben olsam çıkartırdım takardım ekran kartını, zaten fazla garantiye gitmiyor. Bozulsa bile fazla masraf çıkmaz. Ben etiketi çıkartırdım :) Genede siz bilirsiniz.

Kasayı satmayı düşündünmü? Satıp üstüne para ekleyip, çok daha iyi bir sistem toplayabilirsin satmak istemiyorsanda r7 250x şuan indirimde onu almanı ve takmanı öneririm :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı