Casper kasaya güç kaynağı ve ekran kartı takmak

Kasa değişmen şart. Eğer 80-90 dereceleri görmek istemiyorsan o kasadan kurtulmanda fayda var. GTX 960 2 GB versiyonu veya R9 285 alıp yeni kasa almakta fayda var. Benim arkadaşım 2010'da aldığı Casper kasaya PSU+GTX 750 Ti taktı ve kart 91 dereceyi gördü. Zaten o saatten sonra kasa değişimine gitti.

Kasa değişmen şart. Eğer 80-90 dereceleri görmek istemiyorsan o kasadan kurtulmanda fayda var. GTX 960 2 GB versiyonu veya R9 285 alıp yeni kasa almakta fayda var. Benim arkadaşım 2010'da aldığı Casper kasaya PSU+GTX 750 Ti taktı ve kart 91 dereceyi gördü. Zaten o saatten sonra kasa değişimine gitti.

Dostum zaten aşağıda attığım bilgisayar parçalarında kasa da alacağım gözüküyor. Kasa önerin veya Güç kaynaksız bir kasa ile bir güç kaynağı önerebilirsin.

Güç kaynağın 12V kanalından 336W verebiliyor. Bu değer 960'a yeter ama sana önerim ekran kartından hemen sonra güç kaynağını değiştirmendir.

Dostum arkadaşın belirttiği işlemci 1155 soket senin önerdiğin anakart 1150 soket.

Yeteceğini bilsem de mutlaka bir problem olur. Sonuçta şuan ki sistemimin de ömrü tükendi sayılır.Güç kaynağı önerir misin? Hatta güç kaynağı ile kasa.

1500 liranın üstüne çıkmayı düşünmüyorum. Sınır 1500 lira diyelim.

Bilgisayarın bazı bileşenlerini değiştirmeye kadar verdim.Şuan ki buluna İşlemcisi, RAM'leri, Harddisk'i kalacak.
İşlemci: i7 2600
RAM: 6 gb.
Ben bunlara uygun anakart'ı buldum, 1155 soket sanırım şuan ki işlemcim.
Eki Görüntüle 96482
500W kasa yeter sanırım ekran kartına ve diğer bileşenlere. Önerisi olan arkadaşlar varsa buradan yazabilirler. Bütçeyi çok aşmamak kaydıyla tabiki ;)

Müdür anakart'ım PEGATRON IPXSB-H61 olarak geçiyor. Ancak o da değişecek son yolladığım sistem bileşenlerine bakarsanız, öneriye ihtiyacım olabilir.

Küçük bir çılgınlık yapacaktım ama, dediğini dikkate aldım dostum teşekkür ederim yukarıda bileşenlere bakarsanız eksileri artıları ya da yukarıdaki bileşenlerin daha iyilerini önerir misiniz?

Bence o parçaları alıpda gidici olanı canlandırmaya çalısma o fiyata yeni pc toplarsın hemde gta 5 i 30 fps den altında açmaz Sitede sistem tavsiyeleri bölumde ekranı almassın olur biter hadda sistem bu monitor alma al sana 1300 liraya oyun pc si apu olduğu icinde ekran kartına gerek yok. İçinde önemli bilgilerin varsa eski harddiskini kullanırsın ama bıraz kasma olabilir flash belleğin varsa önemli bilgileri kopyalarsın.

APU Oyun
AnakartASUS A68HM-K
İşlemciAMD A10-7870K
Bellek8 GB HyperX Beast Kit – KHX24C11T3K2/8X
Ekran KartıDahili R7 GPU
DepolamaSeagate 3.5″ 1TB Barracuda
KasaCooler Master Elite K280
Güç KaynağıKasaya dahil 500W
MonitörViewsonic 23″ VA2349s
Fiyat (KDV Dahil)1799-491,74=1307.26
[TBODY] [/TBODY]

Not:Fiyat güncel değildir fakat yaklaşık değerdir.

Bence o parçaları alıpda gidici olanı canlandırmaya çalısma o fiyata yeni pc toplarsın hemde gta 5 i 30 fps den altında açmaz Sitede sistem tavsiyeleri bölumde ekranı almassın olur biter hadda sistem bu monitor alma al sana 1300 liraya oyun pc si apu olduğu icinde ekran kartına gerek yok. İçinde önemli bilgilerin varsa eski harddiskini kullanırsın ama bıraz kasma olabilir flash belleğin varsa önemli bilgileri kopyalarsın.

APU Oyun
AnakartASUS A68HM-K
İşlemciAMD A10-7870K
Ekran KartıDahili R7 GPU
[TBODY] [/TBODY]
Saçmalama kardeş. İ7 2600 ve 6 GB Ram takviye olarak iyi bir ekran kartıyla önerdiğin APU sistemden çok daha iyi olur. GTA 5'te 30 falan değil High ayarlarda 60 FPS bile oynar.

Saçmalama kardeş. İ7 2600 ve 6 GB Ram takviye olarak iyi bir ekran kartıyla önerdiğin APU sistemden çok daha iyi olur. GTA 5'te 30 falan değil High ayarlarda 60 FPS bile oynar.
gta 5 de kaç fps olacağını bilmiyorum bir videoda gördum ayarları bilmeden. adam zaten 1500 tl sınır koymus. ram 300 tl olsa ki daha fazladır. islemci $293.83 gördum tl olarak 815 Türk Lirasına yakın etti sana 1115 tl ee daha ekran kartı almadı iyi bir ekran kartıda en az 400-500 tl al sana 1600 tl ana kartta eksik 400-500 daha etti sana 2 bin tl lik pc. hem ben sistemi önermedim.burdan apu oyun bölumune bak.

APU Oyun
AnakartASUS A68HM-K
İşlemciAMD A10-7870K
Ekran KartıDahili R7 GPU
[TBODY] [/TBODY]
Müdür böyle bir bütçeye çıkamam ayrıca bu bilgisayarda bile medium ayarlarda 40fps'in altına düşmüyor şuanki sistemim. Apu sistem önerin güzel aslında ona birşey demiyordum da nasıl diyim böyle upgrade gibi yapmak istiyorum ve şuan ki işlemcimin yabana atılacak bir tarafı yok. Sadece yorumlarda gösterdiğim parçalar hakkında öneri alıyorum bir önerin varsa mutlu olurum.

@Nicknamesiz o kasa yerine bu kasayı al ve işi bitir, H61M-Pro ve GTX 960 iyi seçim.
Zalman markası da iyi. Sanırım zalmanın bu kasasının güç kaynaksız satılan kasası da vardı. Sence z3 plus güç kaynaksız alıp 80+ bir güç kaynağı alabilir miyim yoksa bu kasa rahat rahay işimi görür m?

Müdür böyle bir bütçeye çıkamam ayrıca bu bilgisayarda bile medium ayarlarda 40fps'in altına düşmüyor şuanki sistemim. Apu sistem önerin güzel aslında ona birşey demiyordum da nasıl diyim böyle upgrade gibi yapmak istiyorum ve şuan ki işlemcimin yabana atılacak bir tarafı yok. Sadece yorumlarda gösterdiğim parçalar hakkında öneri alıyorum bir önerin varsa mutlu olurum.

Zalman markası da iyi. Sanırım zalmanın bu kasasının güç kaynaksız satılan kasası da vardı. Sence z3 plus güç kaynaksız alıp 80+ bir güç kaynağı alabilir miyim yoksa bu kasa rahat rahay işimi görür m?
Sen sistemini bir yazarmısın ? Tüm ayrıntıları ile .(Kac gb ram var hızı ne kadar falan filan iste buradaki programla ögrenebilirsin. ) AIDA64 Extreme Edition İndir - Sistem Tanıma ve Bilgilendirme Programı - Tamindir Ve ben sana bu sistem resimde 1300 tl ye çıktığın için önerdim.Ben olsam 1300 tl ye bilgisaarımı yenilemez.Yenisini alırdım.Ve birde bütçeni söylermisin

Sen sistemini bir yazarmısın ? Tüm ayrıntıları ile .(Kac gb ram var hızı ne kadar falan filan iste buradaki programla ögrenebilirsin. ) AIDA64 Extreme Edition İndir - Sistem Tanıma ve Bilgilendirme Programı - Tamindir Ve ben sana bu sistem resimde 1300 tl ye çıktığın için önerdim.Ben olsam 1300 tl ye bilgisaarımı yenilemez.Yenisini alırdım.Ve birde bütçeni söylermisin

Programı indirdim de, burda hangi bölümlerin ss'ini atmalıyım bana söyler misin? Ayrıca burada çok sayısal bilgi var bu bilgilerin bazıları benim bilgimi aşıyor. Bütçe en fazla 1500 lira.Dxdiag'tan ss'ler yollayayım en iyisi :D
asdas.png
asdasasa.png

fassf.png

Son hali budur.Tabi dolar maşallah aldı başını gidiyor 2,8 oldu sanırım fiyatlarında bir yükseliş var parçaların.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı