CASPER CD.MMI vs ASUS M70AD-TR002S

Konu dağılmış olmasın ama o meseleyi anlatabilir misiniz?
7.sınıf sonuydu. Not ortalamam çok yüksek olduğu için annem bilgisayar almaya karar verdi (Zaten bende sürekli laptop istiyordum). Neyse bizde gözümüze TOSHİBA laptopu kestirdik. Teknosaya gittik. Laptopun önüne geldiğimizde bilgisayarın performansı hakkında sorular sordum. Bana 2 GB ekran kartı olduğunu ve güncel oyunları rahatlıkla oynatacağını söyledi. E birde 16 GB RAM işin içine girince oyunları çok rahat oynatacağını sanıp aldık. Sonrası büyük bir hayal kırıklığı. İşin aslını bu forumda öğrendim. Şimdi ise sadece Facebook ve Technopata giriyorum. Bir de film izliyorum. RAM'i ise en fazla 4 GB kullanıyorum.
 
Laptop seçtiysen, GT640M olmalı ekran kartın. Sen de 2GB ekran kartı denilmesine karşın hayret eden kullanıcılar arasına girmişsin, iş işten geçmiş fakat üzülmene gerek yok. GT640M'nin çok çok kötü kart olduğunu sanmıyorum en azından.

NVIDIA GeForce GT 640M - NotebookCheck.net Tech
Evet, mediumda 30 FPS üstü verebiliyor. Ama 2700 TL'ye GTX 765M'li MSİ GE 60 almak varken. Neyse artık en azından laptoplar ve parçaları hakkında bilgi sahibiyim bu forum sayesinde.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı