Casper CD.VDI6500A Alınır mı?

Burada anakartı tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Anakart alırken "nasıl olsa en önemlisi ekran kartı" diyerek anakarttan o kadar para kısılmamalı. Bazı anakartlarda hızaşırtma için daha iyi özellikler olabiliyor. Desteğini uzun tutuyor, BIOS değişebiliyor. Anakartın ihtiyaca göre alınması taraftarıyım. Bugün BIOS Flashback özelliği sizin işinize gelmeyebilir ancak bazı durumlarda hayat kurtarıcıdır. Bunun gibi daha birçok özellik var.

Casper konusunu bir açarsak bu konu hayatta kapanmaz. O yüzden tartışmayacağım. Şahsen ben bir Casper kullanıcısıyım ve halen de Casper kullanıyorum. Ben yıllar önce (2008 yılında) aldığım için pek fazla sorun ile karşılaşmadım. Çünkü Casper eskiden iyiydi ve güzel bilgisayarlar yapıyordu. Şuan ki durumlarını soracak olursan sana şunu diyebilirim kesinlikle Casper alma. Çünkü şuan ki durumları gerçekten bilgisayardan anlamayan bir firmaya dönüştü.

Sana kısaca şunu söyleyebilir aynı özellikteki toplama pc ile hazır pc performans alarak ölçün bakalım sonuç ne olacak. Olaya performans olarak.

"Casper" ibaresini gördüğün sakızı bile almayacaksın bu kadar basit yinede sana kalmış 10/9 kişi sana "Casper" önermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…