Casper CD.VDI6500A Alınır mı?

Anlayışta problem var sanırım. Hazır bilgisayarın aynı özelliğindeki toplama bilgisayarı niye alayımki. Güç kaynağı kasa ekran kartını toplamada daha iyisini almak varken. Anakarta gelince kendi iraden var hiçkimseyi dinlemezsin önerilen sistemdeki anakartı çıkarır yerine H110 alırsın.

Burada anakartı tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Anakart alırken "nasıl olsa en önemlisi ekran kartı" diyerek anakarttan o kadar para kısılmamalı. Bazı anakartlarda hızaşırtma için daha iyi özellikler olabiliyor. Desteğini uzun tutuyor, BIOS değişebiliyor. Anakartın ihtiyaca göre alınması taraftarıyım. Bugün BIOS Flashback özelliği sizin işinize gelmeyebilir ancak bazı durumlarda hayat kurtarıcıdır. Bunun gibi daha birçok özellik var.

Casper konusunu bir açarsak bu konu hayatta kapanmaz. O yüzden tartışmayacağım. Şahsen ben bir Casper kullanıcısıyım ve halen de Casper kullanıyorum. Ben yıllar önce (2008 yılında) aldığım için pek fazla sorun ile karşılaşmadım. Çünkü Casper eskiden iyiydi ve güzel bilgisayarlar yapıyordu. Şuan ki durumlarını soracak olursan sana şunu diyebilirim kesinlikle Casper alma. Çünkü şuan ki durumları gerçekten bilgisayardan anlamayan bir firmaya dönüştü.

"Casper" ibaresini gördüğün sakızı bile almayacaksın bu kadar basit :D yinede sana kalmış 10/9 kişi sana "Casper" önermez.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı