Sen her şeyi yanlış anlamışsın dostum. 500W olupta 350W vs veren PSU'lar bu devirde zor bulunur Everent Frisby vb. markalardan veye markasız ürünlerden bahsetmiyorum bile onların ne olduğunu herkes biliyor. Aerocool kalitesiz bir PSU markası değil orta seviye denilebilir işini fazlasıyla görür. 1500TL'lik sisteme 2400MHz takılmasının sebebi APU sistem olması. Dahili grafiğin bellek hızını arttırınca daha fazla performans verir ama 1600MHz ile 2400 MHz RAM'lerin APU veya Onboard HD Graphics haricinde sistemin günlük performansına veya harici GPU ile oyun performansına hiç bir etkisi yoktur sadece ve sadece bazı benchmarklarda ve render alırken farkı hissedersin.
Ben bu bilgisayar alınır demiyorum i7 4790'a GT730 takmak saçmalığın daniskası ama fiyat olarak çok iyi bir kampanya yapmışlar insan bir durup düşünüyor.
Technopat'ın paylaştığı linklere gelirsek, onlar sadece yüklemek için Windows iso'ları onların içinde Crack yok. ISO dosyasını Microsoft zaten kendide sunuyor ama alıpta korsan olarak kullan diye değil. Forum kurallarınca da korsan sisteme teşvik etmek yasak diye biliyorum bu yüzden kimseye gelipte korsan sistem kullan diyemezsin.
@Ali Eren Ekinci Bu fiyata bu şekilde bir DDR4 sistemde alabilirsin. GTX 950 ile çok daha performanslı olur. GT730'u 2 sene sonra değiştiririm diye düşünüyorsun ama o GPU bugünün oyunlarını 1080p'de Low Medium ayarlarda zorlanarak çalıştırıyor 2 sene sabredebileceğini zannetmiyorum kullanmadığın işlem gücü içinde gereksiz para vermiş olacaksın.
Eki Görüntüle 132610