Casper CKY 3210 aşırı ısınan notebook

AlperenS

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben bilgisayar hakkında sökmek olsun takmak olsun herşeyi mükkemmel bir biçimde yapabiliyorum format dahil. Programlar dahil ancak donanımsal (termal macun ızgara temizliği) bir sıkıntısı olmadığı halde bilgisayarım boşta 38-55 derece arası seyir ederken (bu normal bir değer) yükte 76-89 genelde 88 civarı ısınıyor. Bu değerleri aida64 ile test ettim cihazın markası Casper CKY 3210. Biliyorum casper!! Ama bu değerler casper için bile fazla değilmi? Yardım eden arkadaslara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu değerler Casper için az. 95 derece göreni de gördüm. Benimde Casper AIDA testi ile max 90 derece görüyor. Biraz daha bekletsem belki 95 dereceyi görüp hızı yavaşlatıp ısı düşürür. Oyunlarda 90 derece görmez pek %100 işlemci kullanınca o değerleri görüyorsanız sorun yok bence Casper sonuçta boşuna kafa takıyorsunuz!

Önceden en fazla max 80 derece görüyordu. Şimdi dahada arttı, 94 dereceye yükseldiğini gördüm gta 5' te, bu hiç ideal bir rakam değil, gün geçtikçe artan bu derece hiç normal değil. Başka bir sebebi olmalı, bu yüzden burada bu konuyu açtım.

Bakır ısı borusunun etrafındaki erimiş aliminyum da normal galiba, herkes diyor casper ısınır, casper ısınır. Orta segment bir laptop için 95 derece normal ise ben hiçbir şey bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı