Casper CKY serisi Windows 10 sürücü sorunu

Casper'ın tipik sorunsalları.

BIOS güncellemen lazım. Sendekine uygun daha önceden paylaşılmıştı fakat link silindi. Casper'a seri numaran, model adın ve kodunu tam olarak belirtecek şekilde mail at. Sana güncel BIOS dosyasını ve kurulum yöntemini içeren geri dönüş yapmaları gerekecek. BIOS'u belirttikleri şekilde güncelleştirirsin, yapamadığın kısımda da belirtirsin.

Merhabalar tekrar yazıyorum, Caspera attığım maile cevap aldım fakat bir kaç sorum var. Bana 2 dosya gönderilmiş bunlar: CKY_635.rar ,Win8toWin7_Boot.pptx
Burda öncelikle winrar dosyası içindeki dosyaların tarihi benim bios sürüm tarihimle aynı yani bana güncel sürüm mü yollamışlar emin değilim. Ayrıca nasıl kuracağımı da anlatmamışlar bu konularda yardımcı olur musunuz?
BIOS Sürümü/Tarihi Phoenix Technologies Ltd. 3.00.05.CA.T2, 28.05.2013-> bun benim biosumun özellikleri.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı