Casper CMY.3310-4K35V-B BIOS nasıl güncellenir ?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar bu modele göre bıos var mı ?
Arkadaşlar arkada bunlar yazıyor ne olur yardım edin bıos dosyası var mı ?
CMY.3310-4K35V-B
1531068
C8-9C-DC-9D-46-5C

Kimsecikler yok mu ?

AIDA64 ekran görüntüsü ver dedim ama gözünden kaçtı herhalde. 2.00.CA ismindeki CA zaten Casper oluyor. Bu da demek ki fason bir ürün ve Casper için yapılan BIOS'un sonunda CA ibaresi var. Vaktin varsa ara diyeceğim de üreticiyi ve asıl modeli bulmak gerek. Bunun için cihazın anakartına bakmak gerek vs vs...

Kısacası Casper için harcanan vakte yazık. Bir daha yapmazsın bu hatayı. En güzel tecrübe kazık yiyerek oluşur.

Dediğin gibi AIDA64 adlı yazılım ile ekran görüntüsü sunacağım. Siz bana gerekenleri söyleyin ağabeyim. Kazık da fena :) 1400 TL' ye aldım ne pişmanım.:lanet:
Ağabey'im değerler böyle ne yapmam gerek? Kurban olayım yardım et arayacaksam ararım. Neler yapmam lazım?

Bir yardım etseniz
@Murat5038 @SypeR @Recep Baltaş Ve Sizler.

Adsız.jpg
bıos.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper Nirvana olarak kodlanmış anakart adı. Birde CPU-Z programı ile bakar mısın anakartına?

Şuanda en güncel CPU-Z sürümü: 1.71.1
ftp://ftp.cpuid.com/cpu-z/cpu-z_1.71.1-setup-en.exe

Anakart modelim bu: Casper MB55in1-3 güncel bıos dosyası var mı?
Clevo mirror da yayınlıyor galiba.

Casper Nirvana olarak kodlanmış anakart adı. Birde CPU-Z programı ile bakar mısın anakartına?

Şuanda en güncel CPU-Z sürümü: 1.71.1
ftp://ftp.cpuid.com/cpu-z/cpu-z_1.71.1-setup-en.exe

Yine aynı şekilde ama anakart modeli bu: Casper MB55in1-3. Güncel BIOS var mı?

CPU-3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı