Casper CN-VSD4200A İncelemesi

Yaklaşık 1 senedir bu dizüstü bilgisayarı kullanıyorum. Donanımsal özellikleri şunlar: GT 840M, İ5 4200M, 1TB WD Blue 5400 RPM HDD, 1366x768 çözünürlüğe sahip ekran.
Casper bilgisayarların çok ısındığı söyleniyor. He bu doğru çünkü kardeşimin kullandığı Casper dizüstü havaya uçacak sanırım. Neyse ki şansıma iyi, pek ısınmayan bir Casper geldi. Size boşta ve yükte(BF3 Oynarken) ki sıcaklık değerlerini paylaşacağım.
Boşta: (BF3'ten çıktıktan 15 dakika kadar sonra)
Adsız.png

Yükte:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistemin iyi yanları:
+ 1 sene önce 1400 TL ye almıştım. 1400 TL ye çok bir şey beklemiyordum hele Casper ise ama o kadar kötü değil. Fiyatına göre iyi performans verdiğini söyleyebilirim. Casper bu ne yapacağı belli olmuyor.
+ GT 840M oynadığım PC oyunlarında beklentimi oldukça karşıladı(BF3, CS:GO, LoL, H1Z1)
+ HDD ye O.C gibi bir şey var mı bilmiyorum ama sistem 10-12 saniye içinde hazır duruma geliyor. Oysa SSD kullanmıyorum.
+ Casper olduğu için aşırı ısınır sanmıştım ama abartılacak kadar bir şey yokmuş.
+ Ses sistemi nedense çok iyi geldi. Müzik dinlerken ne seste yırtılma ne de oyun oynarken bir sıkıntı olmuyor. Mikrofonu da cızırtı vs. yapmıyor.
+ Yaklaşık 2,2 KG olduğu için rahatlıkla taşınabiliyor.
Sistemin kötü yanları:
- O bir Casper. Güncel Bios bulamama, rezalet bir teknik servis vs. hepsi onlarda.
- Eğer harici bir klavye ile değil de kendi klavyesi ile oynayacaksanız güneş kremi falan sürün yoksa eliniz kızarabilir.

Ürüne Ait Resimler: (Kendim çekemedim çünkü telefonum serviste)
v2-73212-3_medium.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı