Ben de aynı PC'yi beğenmiştim fakat siz Casper önermiyorsunuz. Benim max. 2000-2500 civarı bütçem var bana pc önerebilir misiniz? Genelde derslerim için kullanmayı düşünüyorum belki içine oyun da yükleyebilirim bu oyun gta5 olabilir. Tıp okuyorum beni en az 6 yıl rahat götürmeli. Şimdiden teşekkürler.Casper ne olursa olsun önermiyoruz. Bütçenizi belirtin, laptop önereyim.
Eski konuları hortlatmayın lütfen. Yeni konu açın yardımcı oluruz.Ben de aynı PC'yi beğenmiştim fakat siz Casper önermiyorsunuz. Benim max. 2000-2500 civarı bütçem var bana pc önerebilir misiniz? Genelde derslerim için kullanmayı düşünüyorum belki içine oyun da yükleyebilirim bu oyun gta5 olabilir. Tıp okuyorum beni en az 6 yıl rahat götürmeli. Şimdiden teşekkürler.
ben mesaj felan atmadım ne dıyorsun kardeşim anlamadım ?@Silinen üye Sırf mesajınız olsun diye mesaj atmayıp konuyu okuyun. Adam zaten bir dizüstü bilgisayara sahip.
Sorunuza gelince, GT840M düşük seviye de olsa kötü bir ekran kartı değil. Medium ayarlarda oynayabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.