Casper CSD Laptop Ani FPS Düşmesi Sorunu

Emmirkan

Kilopat
Daha fazla  
Casper Nirvana CSD model bir laptop sahibiyim. Bilgisayarı alalı ortalama 4 yıl oldu. Aldığım ilk yıllarda birçok oyunda (GTA 5, League of Legends) sorunsuz bir şekilde oynarken, şu an tüm oyunlarda ani FPS düşmeleri yaşıyorum. Ortalama 60-80 FPS değerlerine sahip olduğum oyunlarda, şu an ani bir şekilde 10-15 FPS değerlerine kadar düşüş yaşıyorum.

Laptop ilan sayfası (GT940M, i5-4200M, 6 GB DDR3 RAM)
  • Termal macunları yeniledim.
  • Temiz kurulum yaptım.
  • Virüs programı kullanıyorum.
  • Crack ve lisanssız ürün kullanmıyorum.
  • Driver'lar güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla şunu sorunu çözen varsa gelsin elini öpeceğim. Yok abi yok bu leptoplarda bir müddet sonra marka fark etmeksizin olan bir şey heralde. Benim 1 yıllık leptopumda'da var bu sorun. İlk 1 sene sorunsuz kullandım şu çözüm bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla şunu sorunu çözen varsa gelsin elini öpeceğim. Yok abi yok bu leptoplarda bir müddet sonra marka fark etmeksizin olan bir şey heralde. Benim 1 yıllık leptopumda'da var bu sorun. İlk 1 sene sorunsuz kullandım şu çözüm bulamadım.
Yeni konu açıp beni etiketleyin ve sorunu detaylı olarak paylaşın çözelim.

Aynı laptop bendede var sorunun ısınma.İşlemci ısındığı anda hızını 0.8 ghz ye sabitliyor ve ısı düşünce geri eski haline dönüyor.Ben işlemcinin turbo boost özelliğini kapatınca drop yemiyorum sanada öneririm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı