Casper D900 Satın Alınır Mı?

Casper çöptür dedikleri ekran kartını bile vermezler hatta işlemciyi de aynı şekilde anakart'ı uyumsuz verecekler hatta en kötüsü gördüğün kasa bile başka gelecektir casper kazık şeref'e sahip olmayan insanları barındıran kazıklayarak kendilerini birşey zanneden bir firmadır asla gelişemeyecektir biz technopat'lılar tarafından ön yargı alacaktır konu bitti arkadaşlar kişi almasın toplama alsın bu kadar basit.

İlk bilgisayarımı aldığım 2002 yılından beri Casper kullanıyorum 2 defa arızalandığını gördüm. Birini yetkili servis garanti kapsamında yaptı. Casper mükemmel marka, mutlaka Casper alın demiyorum ama Technopat'ta ki Casper düşmanlığını anlamıyorum. Bugüne kadar 3 bilgisayar aldım, 3'üde Casper. Ben gayet memnunum.

Genelde Autocad, 3ds max gibi çizim programlarını kullanıyorum. Football Manager, Euro Truck Simulator 2, Pes 2015, GTA 4 oynuyorum. @Galeano

Yapmak istediğim şeyleri yapabiliyorum. Bu yeterince açık mı? @Burak Dereli

2 Yıl önce 1100TL'ye aldığım Acer Aspire v3-551 laptop aynı işleri yapıyor.Hatta GTA 4'ü bile medium-high arası bir ayarda oynatıyor.
Önemli olan oyunu oynatmak değil, en yüksek ayarlarda stabil olarak oynatmak.
Casper düşmanlığı derken teknik sorunları kastetmiştim aslında daha açık yazmam gerekirdi. Haklısın ekran kartları çok iyi değil Casper laptopların. Ben üniversite öğrencisi olduğum için eski masaüstü bilgisayarımı satıp laptop aldım. Bu yaz oyun için masaüstü bilgisayar toplayacağım 5000 tl bütçe ile. Oyun için Casper almam tabi ki.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı