Casper D910 BIOS güncelleme

norlinred

Hectopat
Daha fazla  
Casper D910 Gamer PC kullanıyorum. i7 6700K işlemci, MSI Z170A PC Mate ankart bulunmakta. Anakart markası Casper Nirvana gözüyor. BIOS güncellemesini bir türlü yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Aynı bilgisayar bende de var. BIOS'da sağ üstte Casper Nirvana yazıyor ve M-Flash yerine gelince USB bellekteki güncelleme gözükmüyor.

Konuyu hortlatmış olacağım fakat aynı sorun bizimde başımıza geldi. Ne yaparsak yapalım USB'deki BIOS güncellemesini görmüyor. MSI Live Update 6'yı kuruyoruz ve bu portalda desteklenmiyor diyor. BIOS'u başka şekilde güncelleme şansımız yok mu?

Başlıktaki Casper mı sizin de yoksa farklı mı? İmzamdan Aida64 sonucunu paylaşın.

İşlemci anakart aynı gtx 960 lı model. Anakartta bios kısmında msı değil casper nirvana yazıyo orjinal windows gömülü. Sanırım casper yüzünden bu güncellemeyi yapamayacağız. Ümidi kestim arkadaşımın pc si aida 64 ü ancak haftaya cumartesi atabilirim

orjinal windows gömülü. Sanırım casper yüzünden bu güncellemeyi yapamayacağız.
Her türlü yaparız güncelleme dosyası bulunuyorsa. Lisansı program ile öğrenip bir yere not edersiniz güncelleme sonrası kalkabilir büyük ihtimal.

Her türlü yaparız güncelleme dosyası bulunuyorsa. Lisansı program ile öğrenip bir yere not edersiniz güncelleme sonrası kalkabilir büyük ihtimal.

Casperin sitesinde veya başka bir yerde bu pc için görünmüyor güncelleme. Msı sitesindeki güncellemeyide biosta görmüyor. Görse zaten yapıcamda o güncellemeyi biosta göremiyorum. Sanırım casper bi şekilde engellemiş o durumu. Kendine muhtaç bırakmak için.

@Murat5038 merhaba
bendede casper bioslu msi Z270a pc mate anakart var. ne yaptıysam bios dosyası bulamadım. msi sitesinden indirdiğim biosları bios ekranında gözükmüyor. sizin bu konuda baya bilgili olduğunuzu gördüm. casperdan bios dosyası istediğimde bana kasanın arkasındaki seri numarasını soruyorlar. bende sadece anakartı var. ikinci el olarak almıştım. aida64 raporum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…