Casper D910 BIOS güncelleme

Hata ekranını paylaşın. İmzamdan Aida64 sonucunu paylaşın.
İmzamdan Aida64 sonucu nedir tam anlayamadım.Hata ekranı şu şekilde
Murat bey teşekkür ederim. Selvic arkadaşın dediğini denedim. BIOS Update yapabildim. Çok teşekkür ederim. Technopat ailesi harikasınız :)
Nasıl yaptın ya ben yapamadım fake mi atıyonuz dünden beri uğraşıyorum

Dosya Ekleri

• 20190828_121841.jpg
    20190828_121841.jpg
    2,1 MB · Görüntüleme: 123
  • Report.txt
    45,7 KB · Görüntüleme: 118
İmzamdan Aida64 sonucu nedir tam anlayamadım.
İmzaya bakıyorsunuz orada Aida64 buluyorsunuz ve uyguluyorsunuz. İmza sistemini bilmediğiniz için direkt link veriyorum.

İmzaya bakıyorsunuz orada Aida64 buluyorsunuz ve uyguluyorsunuz. İmza sistemini bilmediğiniz için direkt link veriyorum.
buyurun file:///C:/Users/md459/Desktop/Report.htm
buyurun file:///C:/Users/md459/Desktop/Report.htm
file:///C:/Users/md459/Desktop/Report.htm

BIOS'dan Fastboot ve Secureboot seçenekleri kapattığına eminsin değil mi?

Ek olarak şunları da indirip belleğin içine atın:

AFUDE561 E7971IMS.AG0 olarak değiştirip deneyin. Bunda da sorun olursa AFUDE561 E7971IMS.AG0 /P /B /N /X olarak değiştirip yazıp enter'a basın. Bunda da olamazsa yarın bildirirsiniz. Gece yazarsanız bu tür işleri cevaplayamıyorum bilginiz olsun geç yazmayın yani.

Upload nedir bir öğrenin isterseniz.
Oluru var mıdır hocam benim sorunun

AFUDE561 E7971IMS.AG0 olarak değiştirip deneyin. Bunda da sorun olursa AFUDE561 E7971IMS.AG0 /P /B /N /X olarak değiştirip yazıp enter'a basın. Bunda da olamazsa yarın bildirirsiniz. Gece yazarsanız bu tür işleri cevaplayamıyorum bilginiz olsun geç yazmayın yani.
Bunlarda olmadı malesef.
1e - error secure flash function is not supported on this file Hatası alıyorum ikisinde de aynı hata.Biosta bios sürümü E7971ICVN.A58 acaba sorun bu uyumsuzlukta mı diyorum biz E7971IMS Olanı yüklemeye çalışıyoruz.İyi geceler

selam olmadı dünkü öneriniz.Başka çözüm var mıdır
Sorunu çözdüm bugün caspera mail attım bios dosyası yolladılar bana içinde fpt dahil yeni sürüm E7971ICN.A58 bios dosyası yolladılar içindeki bios dosyasını silip orjinal msi biosunu adını E7971ICN.A58 olarak değiştirip kopyaladım.Sonra selcivxx in dediği gibi fpt komutlarını girip anakartı orjinal hale getirdim.Şuan caspera bağlı değil kart.İyi günler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı