Hata ekranını paylaşın. İmzamdan Aida64 sonucunu paylaşın.%6 da error verdi.
Hata ekranını paylaşın. İmzamdan Aida64 sonucunu paylaşın.%6 da error verdi.
İmzamdan Aida64 sonucu nedir tam anlayamadım.Hata ekranı şu şekildeHata ekranını paylaşın. İmzamdan Aida64 sonucunu paylaşın.
Hata ekranını paylaşın. İmzamdan Aida64 sonucunu paylaşın.
Nasıl yaptın ya ben yapamadım fake mi atıyonuz dünden beri uğraşıyorumMurat bey teşekkür ederim. Selvic arkadaşın dediğini denedim. BIOS Update yapabildim. Çok teşekkür ederim. Technopat ailesi harikasınız![]()
İmzaya bakıyorsunuz orada Aida64 buluyorsunuz ve uyguluyorsunuz. İmza sistemini bilmediğiniz için direkt link veriyorum.İmzamdan Aida64 sonucu nedir tam anlayamadım.
buyurun file:///C:/Users/md459/Desktop/Report.htmİmzaya bakıyorsunuz orada Aida64 buluyorsunuz ve uyguluyorsunuz. İmza sistemini bilmediğiniz için direkt link veriyorum.
Rehber: AIDA64 HTML Raporu Oluşturma
AIDA64'ü bulunduğu yerden çalıştırın. Rapor yazana tıklayın. Özel seçim seçip ileri tıklayın. İşaretlenmiş olanların tikini kaldırın. Buradaki işaretlenmiş olanın da kaldırın. HTML seçip Son'a tıklayın. Dosyayı kaydet tıklayın. Masaüstünü seçip Kaydet'e tıklayıp kaydedin...www.technopat.net
file:///C:/Users/md459/Desktop/Report.htmbuyurun file:///C:/Users/md459/Desktop/Report.htm
öğrendim galiba bi bakınUpload nedir bir öğrenin isterseniz.
Oluru var mıdır hocam benim sorununUpload nedir bir öğrenin isterseniz.
Bunlarda olmadı malesef.BIOS'dan Fastboot ve Secureboot seçenekleri kapattığına eminsin değil mi?
Ek olarak şunları da indirip belleğin içine atın:
![]()
![]()
![]()
AFUDE561 E7971IMS.AG0 olarak değiştirip deneyin. Bunda da sorun olursa AFUDE561 E7971IMS.AG0 /P /B /N /X olarak değiştirip yazıp enter'a basın. Bunda da olamazsa yarın bildirirsiniz. Gece yazarsanız bu tür işleri cevaplayamıyorum bilginiz olsun geç yazmayın yani.
selam olmadı dünkü öneriniz.Başka çözüm var mıdırBIOS'dan Fastboot ve Secureboot seçenekleri kapattığına eminsin değil mi?
Ek olarak şunları da indirip belleğin içine atın:
![]()
![]()
![]()
AFUDE561 E7971IMS.AG0 olarak değiştirip deneyin. Bunda da sorun olursa AFUDE561 E7971IMS.AG0 /P /B /N /X olarak değiştirip yazıp enter'a basın. Bunda da olamazsa yarın bildirirsiniz. Gece yazarsanız bu tür işleri cevaplayamıyorum bilginiz olsun geç yazmayın yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.