Casper Excalibur 23.8'' monitör neden ucuz?

Darfind

Hectopat
Daha fazla  
Hocam bu monitör neden bu kadar ucuz Hz ine göre diğer rakipleri daha pahalıyken bu neden bu kadar ucuz diğerlerine kıyasla.

Bu monitör tam olarak çöp diyebileceğimiz bir monitör çünkü. Bu monitörü sakın almayın kalitesiz ve dandiktir. Maksimum bütçenizi belirtirseniz monitör önerebilirim.

Hocam bu monitör neden bu kadar ucuz Hz ine göre diğer rakipleri daha pahalıyken bu neden bu kadar ucuz diğerlerine kıyasla.
Casper dostum çünkü. Her zaman derim " Casper'dan sakız bile alınmaz ". Bütün ürünleri çöp.

Ben Curved olmayan modeli kullanıyorum. Gayet memnunum bir sorun çıkarmadı hiç. Kötü diyenler sebeplerini belirtirse daha açıklayıcı olur bence.

Mesela benim şu anki kullandığım PC çok eski ve markası Casper 10 13 yıdlır dayanıyor değiştirceğim yakında o yüzden soruyorum monitör falan

Mesela benim şu anki kullandığım PC çok eski ve markası Casper 10 13 yıdlır dayanıyor değiştirceğim yakında o yüzden soruyorum monitör falan,
10-13 yıllık sistemin ve Casper olmasının ne alakası var anlamadım. Ayrıca size değil, diğer kötü diyenlere soruyu yönelttim. Casper marka kötü diyorlar ama konu monitör. Nesi kötü? Sadece kötü demekle olmuyor ki. Ben savunmuyorum, kullanıyorum bir sorununu görmedim diyorum. Alın kullanın beğenmezseniz iade edin bu kadar basit.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı