Sen git Casper al o zaman. Cihazın 90 derecede kırmızı ışıklar ile yanıp tutuşsunEvet kardeşim. Sen ister tavana koy ister bodrum kata o markanın yeri de Casper'a çok yakındır.
Çok iddialı konuştuğun için sorayım.
Neyi Casper'dan daha iyi? 960M GPU olan modelini karşılaştırıp söyle.
Kardeşim kusura bakma da Monster kullanıyorum demenizin birşey anlatmıyor. Aynı donanıma sahip Casper kullansanız yine çok memnunum diyecektiniz. Donanımdan, modelden bahsetmeden şunu kullanıyorum harika birşey demenin ne manası var?FPS skorunun efsaneliği hakkında bilgim yok ama dediğim gibi bi daha hiçbir şekilde Casper almam zaten şu anda Monster kullanıyorum ve memnunum. Bu arkadaşın da Monster'a yönelmesini öneririm.
Sen dediğimi hiç anlamamışsın ki!Sen git Casper al o zaman. Cihazın 90 derecede kırmızı ışıklar ile yanıp tutuşsun
Sizi Casper'mı tuttu? Ne bu Casper fanboyluğu? Kırmızı ışıkla yansın mı bilgisayar? Ayrıca üstat cevaplarına hayranım. @JiraKardeşim kusura bakma da Monster kullanıyorum demenizin birşey anlatmıyor. Aynı donanıma sahip Casper kullansanız yine çok memnunum diyecektiniz. Donanımdan, modelden bahsetmeden şunu kullanıyorum harika birşey demenin ne manası var?
Ben senin dediğini çok iyi anladım. Capser ile Monster'in yakın modellerini aynı kefeye koyuyorsun. Peki soğutma kalitesini, garantisini neye göre ayırıyorsun. Asus, MSI gibi markalara lafım yok. Monster markalarından kaliteli olanları da var olmayanları da. Ama sen gidip Monster markasına Casper yolunda ilerliyor diyorsun, sonra kıvırmaya çalışıyorsun.Sen dediğimi hiç anlamamışsın ki!
Casper al mı dedim ben?
Paran varsa Monster da alma diyorum Casper da veya diğer markaların dandik kasalı modellerini de.
O zaman diplere ineyim. GTX 1050 ekran kartlı, i7 7700HQ işlemcili Monster Abra A5 V10.1.4 kullanıyorum. Aynı fiyata Casper'da 960M GPU ve i7 6700HQ işlemcili laptop bulursun. Ayrıca Casper'dan asla memnun olmam efendim.Kardeşim kusura bakma da Monster kullanıyorum demenizin birşey anlatmıyor. Aynı donanıma sahip Casper kullansanız yine çok memnunum diyecektiniz. Donanımdan, modelden bahsetmeden şunu kullanıyorum harika birşey demenin ne manası var?
Ben size diyorum işte bunu. Adam diyor ultrabook aldım kırıldı FPS düşük. Tamam da hangi ultrabook? Öbürü diyor casper aldım pişmanım. Tamam da nesini aldın Casper'ın. Size dedimki Casper'ın 960M GPU'lu modelini Monster'ın Abra serisi Aynı donanıma sahip modeliyle karşılaştırın. Ben diyorum ki ikisi de vasattır. Hatta Casper'ın ekranları daha kaliteli bile olabilir.Hangi donanımdan hangi modelden bahsediyorsun arkadaşım. Açık konuş da bizde aydınlanalım.
Ultrabook'un modelini bilmemekle beraber 2013'te falan vardı elimde. TTNET'in kampanyasıyla almıştı babam o zamanlar.Ben size diyorum işte bunu. Adam diyor ultrabook aldım kırıldı FPS düşük. Tamam da hangi ultrabook? Öbürü diyor casper aldım pişmanım. Tamam da nesini aldın Casper'ın. Size dedimki Casper'ın 960M GPU'lu modelini Monster'ın Abra serisi Aynı donanıma sahip modeliyle karşılaştırın. Ben diyorum ki ikisi de vasattır. Hatta Casper'ın ekranları daha kaliteli bile olabilir.
Ben de görüyorum da o modeli, acaba alan var mı? Ayrıca şu anda senin karşılaştırma yapabileceğin bir casper modeli yok. Yani siz diyemezsiniz ki casperdan monster'a geçtim süper oldu. Ben demiyorum Casper harika. Casper ve Monster Gamebook dünyasında, en dipteler diyorum. Görece en kötüleri bunlar diyorum. Ama şimdi siz mesela ultrabook'u kırmışsınız ayrıca belki de atom işlemcili ultrabook için oyun performansı şöyle böyle diyorsunuz. Bu doğru birşey değil. Foruma birşey katacak bir değeri yok. Saf kötülemeden ibaret söyledikleriniz. Ben ne diyorum gamebook dünyasında en dipteler diyorum. Casper'ı da Monster'ı da alıp kullanıp memnun kalan on binlerce insan var.O zaman diplere ineyim. GTX 1050 ekran kartlı, i7 7700HQ işlemcili Monster Abra A5 V10.1.4 kullanıyorum. Aynı fiyata Casper'da 960M GPU ve i7 6700HQ işlemcili laptop bulursun. Ayrıca Casper'dan asla memnun olmam efendim.
Sen tahmin et işte nasıl bir donanıma sahip olabileceğini.Ultrabook'un modelini bilmemekle beraber 2013'te falan vardı elimde. TTNET'in kampanyasıyla almıştı babam o zamanlar.
Monster kullanıcılarının bir sürü şikayetini okudum. Adamların dediğine göre ekranları çok dandik. Ses çıkışları problemli. Ayrıca ölü pixel olunca garanti felan diye birşey yok. Bana söylediklerinizi monster kullanıcılarına anlatın.Ben senin dediğini çok iyi anladım. Capser ile Monster'in yakın modellerini aynı kefeye koyuyorsun. Peki soğutma kalitesini, garantisini neye göre ayırıyorsun. Asus, MSI gibi markalara lafım yok. Monster markalarından kaliteli olanları da var olmayanları da. Ama sen gidip Monster markasına Casper yolunda ilerliyor diyorsun, sonra kıvırmaya çalışıyorsun.