Casper Excalibur alınır mı?

@Beraatt54 Okumadan yorum yapmayın.
Böyle ceza mı olur? :D Dikkatli olalım. :D
Adsız.png

Zamanında böyle bir caps yapmıştım. Ben de Casper mağdurlarındanım. Alınır mı sorusunun cevabı fotoğrafta.

Eki Görüntüle 223572
Casper'ı kullanmadım da HP kullandım. Hem de zamanının gamebook diyebileceğimiz bir modeli. O kış hiç üşümedim. :)
Benim itirazım Casper'ın üzerine oynanıyor sırf. Şu ünlü markaların öyle modelleri var ki! Hele hele masaüstü versiyonları. Kullandıkları Anakart 50 lira etmez. Vatandaş upgrade edemesin diye her tarafını kısmalar felan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Acer Aspire T diye hazır bilgisayara Upgrade bal gibi yapılıyor yalnız. :D Adam utanmadan bir tane daha 1070 takacak yer olsa. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Acer Aspire T diye hazır bilgisayara Upgrade bal gibi yapılıyor yalnız. :D Adam utanmadan bir tane daha 1070 takacak yer olsa. :)

Lokman ver oğlum upgrade'i. :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı