Casper Excalibur Control Center Linux'da nasıl kullanılır?

Batinux

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Casper Excalibur'un kendine özel bir Control Center uygulaması var, ancak bu uygulama sadece Windows için mevcut. Casper Excalibur bilgisayarları, Quanta Computer adında bir firma tarafından üretiliyor. Download Center kısmına girdiğimde Linux ile ilgili bazı yönetim araçları bulunuyor, ancak hangisinin bilgisayarıma uyumlu olduğunu bilmiyorum. Ne yapmalıyım? Bilgisayarıma Arch Linux kurmak istiyorum, fakat aynı zamanda bilgisayarımın özelliklerini de düzenleyebilmek istiyorum.
Bilgisayar: Casper Excalibur G870 i5-12.nesil RTX 4050.
Bilgisayarın Destek Sayfası
Quanta Computer Download Sayfası

Arch Linux’ta Casper Excalibur için uygun yazılımları Download Center’dan inceleyip, AUR üzerinden gerekli sürücüleri yükleyebilirsin. Eğer özel yazılım bulamazsan, topluluk araçları veya custom scripts kullanabilirsin.

Hocam eğer bulamadıysanız NVIDIA driver yükleyip, xrandr ve ACPI gibi araçları kullanarak donanım yönetimini yapabilirsin. RGB için OpenRGB'yi deneyebilirsin. Yardım için Arch Linux forumlarını da kontrol edebilirsin.

Hocam eğer bulamadıysanız NVIDIA driver yükleyip, xrandr ve ACPI gibi araçları kullanarak donanım yönetimini yapabilirsin. RGB için Openrgb'yi deneyebilirsin. Yardım için Arch Linux forumlarını da kontrol edebilirsin.

Tamamdır yine de teşekkürler. Bu arada Windowsda openrgb'yi denedim ama maalesef benim bilgisayarıma uyumlu olmadı.

Hocam son çare,alternatif olarak Corsair iCUE, Razer Synapse, Polychrome RGB veya Aura Sync gibi yazılımlarını deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı