Casper Excalibur E27QHD-G alınır mı?

Mahir Koçak

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba yeni bir monitör almak istiyorum bu model dikkatimi çekti özelliklerine göre fiyatı da düşük geldi herhangi bir eksiği var mıdır tavsiye eder misiniz?

Casper ürünlerini pek önermiyorum. Bütçenizi, sisteminizi ve sistemi kullanma amacınızı belirtin.

Bir tek kötü yanı TN panel olması. Bir yere uzanıp film izlediğin zaman TN panellerde görüntüde bozulma oluyor. 1ms çok önemli değilse Samsung'un şu 4ms VA panel monitörü var.

Free-SYNC destekleyen monitörler artık yazılımsal olarak G-SYNC de destekliyor ama bir araştırma yapmak lazım.

Samsung'un bu monitöründe G-SYNC açmak için Display port kablosu olması gerektiğini yazmışlar, içinden çıkmıyormuş. O kabloyu da alıp takarsan G-SYNC destekleyecek deniyor.

4ms almayı düşünmüyorum pek.

Bende 144Hz 1ms ve 60Hz 5ms iki monitör var. Aradaki Hz farkı dışında ms farkı anlaşılmıyor ama sen bilirsin.

Biraz bütçeyi geçiyor ama 1ms şu MSI var VA panel. VA panel alırsan daha iyi olur TN paneller biraz sıkıntılı ama kullanırsın eğer sürekli sandalye üzerinde oturup kullanacaksan monitörü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı