Çözüldü Kulak deldirmek acıtır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kaworu NAGİSA

Centipat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Merhaba. İlk defa kulak mememi deldireceğim. Acıtıyor mu? Taktırdıktan sonra neler yapılıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O kadar acıtan bir işlem değil ama iyi bir yerde yaptırın. Enfeksiyon kapmayın; ayrıca yara olacağı için o bölge bir süre ilk takılan küpeyi çıkarmamanız, oynatmamanız ve kremlemeniz gerekiyor.
O kadar acıtan bir işlem değil ama iyi bir yerde yaptırın. Enfeksiyon kapmayın; ayrıca yara olacağı için o bölge bir süre ilk takılan küpeyi çıkarmamanız, oynatmamanız ve kremlemeniz gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Teşekkür ederim beşikaşta bir yer ile konuştum 400 TL dediler fiyat konusunda falan nasıl sizce.

Teşekkür ederim beşikaşta bir yer ile konuştum 400 TL dediler fiyat konusunda falan nasıl sizce.

Ben Ankara'da yaşıyorum İstanbul fiyatları hakkında bilgim yok fakat Ankara da 3 yıl önce 100TL gibi fiyat vermiştim diye hatırlıyorum. Sen ucuza kaçma, ayrıca yaptıracağın yerin yorumlarına da bak. Şimdiden güle güle kullan diyeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı