Taha Işık
Hectopat
Bu monitör şık ve piyasa fiyatının altında ama TN ekran.
www.hepsiburada.com
Bu monitör biraz pahalı fakat özellikleri çok iyi geldi. Renk sayısı 1 milyar diğer monitörlerin 16.7 milyon ayrıyeten IPS ekran.
www.n11.com
4K ekranlar çok uçuk diye 2K 144Hz 1ms monitör istiyorum. Bir arkadaşım 1080p ekran aldı ama görüntü kalitesi soluk geldi ondan dolayı korkuyorum monitör alırken. Renk skalası vs iyi olması da çok önemli o yüzden.
Daha bilgisayar almadım RTX 2060'lı yarı sıfır yarı 2.el 10k ya filan vardı PC'ler dükkanlarda çok artmamıştır fiyatlar zaten öyle bir şey alacağım.
Casper Excalibur E27QHD-G 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Fiyatı
Casper Excalibur E27QHD-G 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bu monitör biraz pahalı fakat özellikleri çok iyi geldi. Renk sayısı 1 milyar diğer monitörlerin 16.7 milyon ayrıyeten IPS ekran.
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı
4K ekranlar çok uçuk diye 2K 144Hz 1ms monitör istiyorum. Bir arkadaşım 1080p ekran aldı ama görüntü kalitesi soluk geldi ondan dolayı korkuyorum monitör alırken. Renk skalası vs iyi olması da çok önemli o yüzden.
Daha bilgisayar almadım RTX 2060'lı yarı sıfır yarı 2.el 10k ya filan vardı PC'ler dükkanlarda çok artmamıştır fiyatlar zaten öyle bir şey alacağım.