Casper Excalibur E83Z alınır mı ?

FSP ye Frisby diyenler Pegatron anakart diyenler dolu arkadaşlar bu sefer Casper yapmış olmuş bence Cruical, Msi gibi bileşenler kullanılmış hiç yoktan kasa tasarımı ve sıvı soğutması için alınabilir.En kötü ekran kartı kullanılsa nolacak GPU aynı sonuçta ve Seahawk modelleri hariç hepsinden iyi soğutacaktır. Şahsen ben kıskandım sistemi bunun i5 6600K,GTX1060'ı olsa alınırdı bu biraz pahalı kaçıyor her bütçeye.

FSP ye Frisby diyenler Pegatron anakart diyenler dolu arkadaşlar bu sefer Casper yapmış olmuş bence Cruical, Msi gibi bileşenler kullanılmış hiç yoktan kasa tasarımı ve sıvı soğutması için alınabilir.En kötü ekran kartı kullanılsa nolacak GPU aynı sonuçta ve Seahawk modelleri hariç hepsinden iyi soğutacaktır. Şahsen ben kıskandım sistemi bunun i5 6600K,GTX1060'ı olsa alınırdı bu biraz pahalı kaçıyor her bütçeye.

Siz alabilirsiniz, buraya gelip de konu açmayın acaba kazıklandım mı? diye. "Herkesin hayatını mahvetme hakkı vardır."(ZKC)

MSİ Z170A anakart,Cruical bellek, İntel işlemci , Nvidia ekran kartı , FSP +80 psu kullanılıyor zaten ben konu falanda açmadadım arkadaşa cevap veriyorum son derece kaliteli bileşenler kullanılmış. Youtubede incelemeler mevcut casper anakartı markası belli değil diyip karalama yapacağınıza linke tıklayıp baksanız MSİ Z170A Tomahawk kullanıldığını görürdünüz.

Bu arada yanında mekanik klavyede veriliyormuş çinden bile alsanız 200TL mekanik bir klavye ledleri vsde + bende casper önermem normalde ama bu seri gayet güzel elbet karalayan olacaktır.
Siz alabilirsiniz, buraya gelip de konu açmayın acaba kazıklandım mı? diye. "Herkesin hayatını mahvetme hakkı vardır."(ZKC)
TechnoBey Bu fiyata bu bileşenler berbat. Anakartın markası dahi belli değil.

MSİ Z170A anakart,Cruical bellek, İntel işlemci , Nvidia ekran kartı , FSP +80 psu kullanılıyor zaten ben konu falanda açmadadım arkadaşa cevap veriyorum son derece kaliteli bileşenler kullanılmış.
Bu paranın hakkı bu mu?

Sadece Casper'a değil hiçbir marka için toplama PC'ye bu kadar para verilmez. Laptop olsa neyse onlarda, daha çok çalabiliyorlar malzemeden. Gidin parçaları alın toplayamıyorsanız bile, bakkala toplatın.

Bu paranın hakkı bu mu?
Arkadaşlar gördüğünüz gibi orada tek fark FSP psu kullanılmış ben daha kalitesiz olan High Power seçtim orada custom sıvı soğutma var ben Dark'ın sıvı soğutmasını seçtim ekran kartıda referans ve mekanik klavye bunda yok bunda renk değiştiren led gibi ayrıntılar yok ve fiyat 8000TL çıkıyor Casperde ise 6200TL haketmiyor daha ucuza toplanır diyenler toplayıp kanıtlasın lütfen çamur atmayın ya ben toplama kullanıyorum normalde Casper önermem ama markaları belli daha ucuza toplayabilecek toplasın bi tartışalım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı