Casper Excalibur G650 nasıldır?

hunkarbaba

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Casper ürünleri hep sıkıntılıdır. Ama Casper Excalibur ile Caspe bir şey yapmaya çalısmış. Bence Casper hala alınmaz onun yerine Asus, MSI gibi ürünleri öneririm.

Bence Casper yerine, daha güvenilir bir marka olan ASUS'a bakın isterseniz ; Asus GL553VD-DM609T Intel Core i7 7700HQ 8GB 128GB SSD Fiyatı ve evet alabilirsiniz.
Oyun performansı aynı olur ancak ısınma problemi konusunda Casper Excalibur'a güveniyorum aslında. Çoğu teknoloji sitesi de Excalibur serisinden çok memnunlar.
Casper ürünleri hep sıkıntılıdır. Ama Casper Excalibur ile Caspe bir şey yapmaya çalısmış. Bence Casper hala alınmaz onun yerine Asus, MSI gibi ürünleri öneririm.
Oyun performansı aynı olur ancak ısınma problemi konusunda Casper Excalibur'a güveniyorum aslında. Çoğu teknoloji sitesi de Excalibur serisinden çok memnunlar.

Kafan rahatsa git al bize de anlat bizde öğrenelim. Burada 1 kişide bile casper bilgisayar olduğunu sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…