hunkarbaba
Hectopat
[emoji23] [emoji23] [emoji23] Ya fanda problem vardır (sanmıyorum) ya da ekran kartı donanımında. Daha farklı oyunlarda deneyeceğim.GTX 1050 bu kadar ısınmamalı. Casper'ı arayıp adıma sorsanıza yanlışlıkla GTX 1080 takmış olmasınlar?
Performansı yerinde ancak casper'in tüm ürünleri hiç test edilmeden üretilmiş gibi 1 yıl içerisinde donanımın bozulmasını hatta vidası bile ellenmemiş laptop'un HDD si bozulduğunda ücretsiz olarak yeni HDD takılmasını istemiyorsan Casper'e yönelebilirsin.Günümüz oyunlarında istediğim performansı alabilir miyim? Bu fiyatı hak ediyor mu?
Casper Excalibur G650.7700-bt60p İ7-7700hq 16gb Ddr4 1tb Gtx1050 - n11.com
Sakalımız bıyığımız yok ki sözümüz dinlensin.Sana o kadar alma dedik.
Sana o kadar alma dedik.
Sakalımız bıyığımız yok ki sözümüz dinlensin.
Monsterı tek geçerim,monster almanı tavsiye ediyorum.
Soğutucu alabilirsin notebook'a
Performansı yerinde ancak casper'in tüm ürünleri hiç test edilmeden üretilmiş gibi 1 yıl içerisinde donanımın bozulmasını hatta vidası bile ellenmemiş laptop'un HDD si bozulduğunda ücretsiz olarak yeni HDD takılmasını istemiyorsan Casper'e yönelebilirsin.
Biz sana al demedik hocam sen katlan artık sorunlarına.
GTX 1050 bu kadar ısınmamalı. Casper'ı arayıp adıma sorsanıza yanlışlıkla GTX 1080 takmış olmasınlar?
Cihazı internet üzerinden aldıysanız hala iade edebiliyorken etmenizi öneririm. 80-85 derece geldiği anda iyi bir sıcaklık değil. Gürültü bundan kaynaklanıyor zaten. Standart Casper... Üretim hatası...
Keşke almasaydınız sonuçta Casper i7 4790'a GT 730 koyan ve ısınma sorunu ile meşhur bir saçma sapan bir firma inşallah güzel bir şey yapmıştır gine de güvenmiyorum MSI, Monster alsanız iyi olurdu inşallah sorun çıkmaz da ilk defa Casper iş başarmış olur. Niye Casper aldın diyen arkadaşlar yapacak bir şey yok kararına saygı duymak lazım.
İnşallah 1 haftaya sobaya dönmez. Ne diyelim hayırlı olsun mavi ekransız günlerde.
Monster bilgisayar almanı öneririm.
Bence Casper yerine, daha güvenilir bir marka olan ASUS'a bakın isterseniz ; Asus GL553VD-DM609T Intel Core i7 7700HQ 8GB 128GB SSD Fiyatı ve evet alabilirsiniz.
Casper ürünleri hep sıkıntılıdır. Ama Casper Excalibur ile Caspe bir şey yapmaya çalısmış. Bence Casper hala alınmaz onun yerine Asus, MSI gibi ürünleri öneririm.
Kafan rahatsa git al bize de anlat bizde öğrenelim burada 1 kişide bile casper bilgisayar olduğunu sanmıyorum
Monster alabilirsin.
Bende var ama nerdeyse 8 senelik, 1 haftaya yeni bilgisayarım geliyor değiştireceğim.
Son olarak kısa özet geçtiğimde cihazın malzeme kalitesi çok iyi. Parmak izi tutmuyor. Farklı bir plastik yapı mevcut üzerinde. Gaming gibi bir duruşu yok aslında hrm iş hem oyun anlamında gayet iyi bir duruşa sahip. Ekran kartı ısınıyor olsa da performanstan ödün vermiyor. Çift fan ve 3 hava çıkışı var. Cpu bölümünde 2 çıkış var. Gpu bölümünde ise 1 çıkış var. Şuan en yorduğum oyun battlefield 1 oldu. En yüksek ayarlarda 1 saat akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. Ram kullanımı 9 GB/16 GB Ekran kartı kullanımı %95-100 Cpu Kullanımı %60-%65. Ekran kartı sıcaklık değeri maximum 86 derece iken işlemci sıcaklik değeri maximum 74 dereceye ulaştı. Ekran kartı cihazın sağ tarafında olduğundan dolayı sağ tarafraki klavye bölümünde biraz sıcaklık hissediliyor. Cihazın alt kapagındaki büyük ızgaralar sayesinde iyi bir hava girişi var. Ses sistemi çok iyi. 2+1 Dolby sisteme bağlı çalışıyor. Ssd sayesinde cihazın açılma süresi maximum 3 saniye. Power düğmesine bastığım anda ekrana Excalibur yazısı geliyor ve hemen 3 saniye içinde masaüstü karşıma geliyor. I7 7700HQ max. 3 80 GHZ hızında işlemci mevcut. Ramler 2x8GB 2400MHZ değerinde çalışıyor. Yeni bir seri. Almak isteyenler varsa 5000 liraya gtx 1060 lı notebook bulabilirsiniz. Casper biraz pahalı kaçıyor. Muhtemelen Windows 10 Home Premium Edition lisansı olduğundandır. Ben çok memnunum. Zaten kendi içerisinde programı mevcut. OverClock yapıp ısı değerlerini sürekli kontrol edebiliyorsunuz. Cihaz hazır driverları kurulu %100 batarya ile geliyor. Oyun hediyesi olarak Rocket League mevcut.Max 74 derece gördüm PC'de.
İnşallah ihtiyacını karşılamıştır her halükarda ısınıyor aptal Casper neyse hayırlı olsun.Son olarak kısa özet geçtiğimde cihazın malzeme kalitesi çok iyi. Parmak izi tutmuyor. Farklı bir plastik yapı mevcut üzerinde. Gaming gibi bir duruşu yok aslında hrm iş hem oyun anlamında gayet iyi bir duruşa sahip. Ekran kartı ısınıyor olsa da performanstan ödün vermiyor. Çift fan ve 3 hava çıkışı var. Cpu bölümünde 2 çıkış var. Gpu bölümünde ise 1 çıkış var. Şuan en yorduğum oyun battlefield 1 oldu. En yüksek ayarlarda 1 saat akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. Ram kullanımı 9 GB/16 GB Ekran kartı kullanımı %95-100 Cpu Kullanımı %60-%65. Ekran kartı sıcaklık değeri maximum 86 derece iken işlemci sıcaklik değeri maximum 74 dereceye ulaştı. Ekran kartı cihazın sağ tarafında olduğundan dolayı sağ tarafraki klavye bölümünde biraz sıcaklık hissediliyor. Cihazın alt kapagındaki büyük ızgaralar sayesinde iyi bir hava girişi var. Ses sistemi çok iyi. 2+1 Dolby sisteme bağlı çalışıyor. Ssd sayesinde cihazın açılma süresi maximum 3 saniye. Power düğmesine bastığım anda ekrana Excalibur yazısı geliyor ve hemen 3 saniye içinde masaüstü karşıma geliyor. I7 7700HQ max. 3 80 GHZ hızında işlemci mevcut. Ramler 2x8GB 2400MHZ değerinde çalışıyor. Yeni bir seri. Almak isteyenler varsa 5000 liraya gtx 1060 lı notebook bulabilirsiniz. Casper biraz pahalı kaçıyor. Muhtemelen Windows 10 Home Premium Edition lisansı olduğundandır. Ben çok memnunum. Zaten kendi içerisinde programı mevcut. OverClock yapıp ısı değerlerini sürekli kontrol edebiliyorsunuz. Cihaz hazır driverları kurulu %100 batarya ile geliyor. Oyun hediyesi olarak Rocket League mevcut.
Teşekkür ederim herkese yorumları için.