CASPER Excalibur G770.9300 vs HP Pavilion i5-9300

Adnuf06

Centipat
Babama iki laptoptan birini alacağız ama hiç anlamıyoruz, uzun süre kullanım normal kullanıcı için hangisi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet biliyorum , oyun oynuyor ama normal kullanıcı yani bir fps düşmesi nedir bilmez.
HP öneririm. Bunlar gaming laptop bu arada.
Baban oyun oynamıyorsa böyle cihazlara hiç gerek yok. Isınırlar, şarjı gitmez, ekranları kalitesiz olur. Ultrabook bakmanızı tavsiye ederim.
Oyun oynuyor ama öyle çok fazla anlamıyor normal kullanıcı diyelim mesajı biraz eksik yazmışım , internette gezinmek ve oyun oynamak için yeterli değiller mi ?
HP öneririm. Bunlar gaming laptop bu arada.

Hp de hard disk sata casper da ssd bunların farkı nedir acaba ?

Son düzenleme:
Evet biliyorum , oyun oynuyor ama normal kullanıcı yani bir fps düşmesi nedir bilmez.

Oyun oynuyor ama öyle çok fazla anlamıyor normal kullanıcı diyelim mesajı biraz eksik yazmışım , internette gezinmek ve oyun oynamak için yeterli değiller mi ?

Hp de hard disk sata casper da ssd bunların farkı nedir acaba ?
Eğer casual, günlük kullanım amaçlı ise oyun bilgisayarı almayın bence şarjı çabuk biter, ekranları yetersiz olur. Onun yerine vivabook gibi fhd uhd ekranları vs. olan uzun pil ömürlü bilgisayar hem daha ucuz hem daha mantıklı olur bu cihazlar "ben oyun bilgisayarıyım vöhh" diyor siz bilirsiniz.

Babama iki laptoptan birini alacağız ama hiç anlamıyoruz, uzun süre kullanım normal kullanıcı için hangisi sizce?

Ben sana çok net bir şey söyleyeyim HP ve diğer oyun bilgisayarlarında aşırı derecede ısınma oluyor ama Excalibur da aynı sorunu yaşamazsın. Benim Hp marka laptopum vardı yıllar önce pavilion serisi daha 1 yılı doldurmadan adaptörü patlamıştı. Pc açık sadece masaüstü açıkken bile çok fena ısınıyordu.

Ben sana çok net bir şey söyleyeyim HP ve diğer oyun bilgisayarlarında aşırı derecede ısınma oluyor ama Excalibur da aynı sorunu yaşamazsın. Benim Hp marka laptopum vardı yıllar önce pavilion serisi daha 1 yılı doldurmadan adaptörü patlamıştı. Pc açık sadece masaüstü açıkken bile çok fena ısınıyordu.
Değerli dostum o eski seriler için geçerli. HP omen 15-dc1008nt kullanıyorum ultrada 60-65 derece soğutma açıkken alıyorum. Markaları eleştirirken seri ismi çok önemli. Casper'In diğer modellleri için dandiğin ötesi diyebilirim mesela. Excalibur içinse malzemesi plastik, ses sistemi yok özel. HP omen araştır. Alimünyum kasa, bang&olufsen ses sistemi ve çok güçlü soğutması var.
+Excalibur çok kötü değil ama hp omenin çok altında o yüzden seri ve ürün ile karşılaştırma yaparsak daha iyi olur. Marka üzerinden gidersek bu ülkede en çok şikayet alan markaların başında casper geliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı