Casper Excalibur G770 ekranı nasıl?

Olay bence ekran kartını tam güç kullanıp ısınıp ısınmamasına bakmamak yoksa tüm laptoplar işlem yapmadığında soğuktur yoksa o mantıkla bakarsak Google Chrome'u açtım hiç ısınmadı diye bir laptopu övebilirim sonra da tavsiye ederim bu harika laptop diye ama bu trajikomik ve ironik olur.
Çamur atmak için evir çevir çamur at adamlar hangi oyunda ne kadar ısındığni yazmış valoda 300 fps veriyorken gpu %10 kullancak hali yok. Pubg de 120_ 140 fps oynuyorum 70 75 arası ısı.

Çamur atmak için evir çevir çamur at adamlar hangi oyunda ne kadar ısındığni yazmış Valorant'ta 300 FPS veriyorken GPU %10 kullancak hali yok. PUBG de 120_ 140 FPS oynuyorum 70 75 arası ısı.

Ben çamur atmıyorum amacım bir şeyi savunmak veya saldırmak değil lakin bu makinelerin genel olarak ısınma problemi olduğu su götürmez bir gerçektir lakin siz, işlemci kullanan bir oyun için ekran kartının tamamını ya da yüksek bir kısmın kullandığına inanıyorsanız bu da sizin seçiminizdir. Önemli olan burada sizin mutlu olmanız eğer laptoptan memnunsanız çok güzel ne mutlu size lakin "genel"e yorumlamak normal bir tüketici için her zaman daha iyi olduğundan yorumlarınız gene subjeden öteye geçemiyor.

Almanı tavsiye ederim gayet soğuk ve hızlı çalışıyor performans modunda daha excalibur eski modelerini kullanan adam çamur atıyor merak etme güzel bilgisayar

Çamur atmak için evir çevir çamur at adamlar hangi oyunda ne kadar ısındığni yazmış Valorant'ta 300 FPS veriyorken GPU %10 kullancak hali yok. PUBG de 120_ 140 FPS oynuyorum 70 75 arası ısı.

CPU frekans kısarak her laptop soğuk olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı