Casper Excalibur G770 kasma sorunu

cgrckl

Centipat
Katılım
23 Nisan 2020
Mesajlar
19
Arkadaşlar iyi akşamlar. Ben Casper Excalibur Intel Core i5 9300H 8 GB 240GB SSD GTX1050 ekran kartlı dizüstü bilgisayarı satın aldım. Bugün elime geçti lakin PUBG gibi oyunlarda en düşük ayarlarda ancak oynayabiliyorum. ETS 2 bilemin ayarlarda oynandı ancak bunun bir sebebi var mı yoksa özellikleri mi? Ancak bu kadar yeterli bilen birileri aydınlatabilir mi çok bilgi sahibi değilim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Prize takılı şekilde, güç ayarlarından yüksek performansı seçerek oyunu oyna. PUBG için 8GB RAM yetersiz geldiği için anlık FPS düşüşleri normal. Kenar yumuşatma ve doku ayarları orta, diğer her şey en düşük olacak şekilde oyna.
 
Ekran kartın biraz düşük. Ancak ısınma kaynaklı da olabilir.
anladım ustam eyvallah 😕
Prize takılı şekilde, güç ayarlarından yüksek performansı seçerek oyunu oyna. PUBG için 8GB RAM yetersiz geldiği için anlık FPS düşüşleri normal. Kenar yumuşatma ve doku ayarları orta, diğer her şey en düşük olacak şekilde oyna.
o şekilde de deneyeceğim eyvallah ustam👍
 
Dostum NVİDİA Denetim Masasından ayarlarını yap prize takılı ve güç seçeneklerinden Gaming yada High Performance seç öyle dene. Gaming modu tavsiye ediyorum sıcaklığı stabil tutmana yarıyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı