Casper Excalibur G770 laptop alınır mı?

Ben şu an kullanyorum ne ısınma yaşıyorum ne sorun neden böyle bir şey söylediniz sebebi nedir?
Numpad kısmı herhangi bir oyunda bile el konmayacak kadar ısınıyordu. Oyun oynamak veya yazılım 3D render gibi işlerle uğraşacaksanız fanların uçak kalkışına eş değer nitelikte ses çıkarmasına da hazır olun. 2 yıl sonunda pili davul gibi şişti. Teknik serviste değişim ya da kendiniz harici alıp değişim yapmak isteseniz bile kesenin ağzını kıytırık çin malı bataryalar için açmanız gerek. Oyun oynarken aşırı ısınmadan kaynaklı (Zalman ve arctic mx4'ü sırayla kullanmama ve iç temizliğini kedilerim olduğu için maksimum 2 ayda bir yapmama rağmen) ekran kartı driverının çökmesi gibi gibi sorunlarla baş etmek isterseniz ve karşınızda sizi insan yerine bile koymayan müşteri hizmetleri personeli ile münakaşaya girmek isterseniz tabii ki alabilirsiniz. İlk aldığımda ben de aynı sizin gibi düşünüp savunuyordum fakat yukarıda teknolojide türk markası alınmaz diyen arkadaşın fikrine o kadar katılıyorum ki, bir daha asla.
 
Numpad kısmı herhangi bir oyunda bile el konmayacak kadar ısınıyordu. Oyun oynamak veya yazılım 3D render gibi işlerle uğraşacaksanız fanların uçak kalkışına eş değer nitelikte ses çıkarmasına da hazır olun. 2 yıl sonunda pili davul gibi şişti. Teknik serviste değişim ya da kendiniz harici alıp değişim yapmak isteseniz bile kesenin ağzını kıytırık Çin malı bataryalar için açmanız gerek. Oyun oynarken aşırı ısınmadan kaynaklı (Zalman ve Arctic MX4'ü sırayla kullanmama ve iç temizliğini kedilerim olduğu için maksimum 2 ayda bir yapmama rağmen) ekran kartı driverının çökmesi gibi gibi sorunlarla baş etmek isterseniz ve karşınızda sizi insan yerine bile koymayan müşteri hizmetleri personeli ile münakaşaya girmek isterseniz tabii ki alabilirsiniz. İlk aldığımda ben de aynı sizin gibi düşünüp savunuyordum fakat yukarıda teknolojide Türk markası alınmaz diyen arkadaşın fikrine o kadar katılıyorum ki, bir daha asla.

Başkan ne tarz oyunlar oynuyordun. Ben God of War, Forza Horizon 4, GTA 5, ranch SIM vb oyunlar oynuyordum ve ısınma gibi bir sorun yaşamıyordum neredeyse.
 
Başkan ne tarz oyunlar oynuyordun. Ben God of War, Forza Horizon 4, GTA 5, ranch SIM vb oyunlar oynuyordum ve ısınma gibi bir sorun yaşamıyordum neredeyse.
Hocam çok da farklı şeyler oynamamışız aslında, ekstra olarak rdr2, valorant, lol, fh5 gibi şeyler oynadım. Biraz da şanssızdım herhalde tam olarak bilemiyorum tabiki başkalarındaki durumu ama şahsen ben bir daha yanaşmam daha doğrusu herhangi bir toplama marka laptop kullanmam yani monster dahil. Daha bilindik markalara yönelirim ki işimi çok da şansa bırakmıyım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı