Xbox Elite series 2 vs Razer Wolverine V3 Pro

GameSir G7 Pro iyi gibi duruyor. Uygulamasını kullanırken internet kullanımına izin vermek zorunlu mu veya internetin açık kalmasını şart koşuyor mu? Şimdiden teşekkürler, genelde çinlilerden uzak dururum ama bu konuda iyi gibiler. @adnanvo @Lyzard

GameSir G7 Pro iyi gibi duruyor. Uygulamasını kullanırken internet kullanımına izin vermek zorunlu mu veya internetin açık kalmasını şart koşuyor mu? Şimdiden teşekkürler, genelde çinlilerden uzak dururum ama bu konuda iyi gibiler. @adnanvo @Lyzard
Uygulamasına gerek yok açıkcası, ekstra tuşlara tuş atamalarını kolun üstünde buton kombinasyonlarıyla yapabiliyorsunuz. Uygulamayı yükleyip istiyorsanız raporlama değerini 1000'e çekip(kutudan 500hz olarak çıkıyor), bir de şarj olurken istasyonun ışığını minimuma indirmek için ayarını yapıp silebilirsiniz, hafızası var unutmuyor.
Trigger modunda kendi otomatik dijitale geçiyor zaten. Bunun dışında, mouse, gyro ince ayarı, eski kollardaki gibi kare analoga geçmek istiyorsanız uygulamaya ihtiyaç var. Kullanmak için bir neden görmüyorum ben uygulamalayı.
Uygulamasını Microsoft Store'dan kuruyorsunuz ve hatırladığım kadarıyla bir internet izni istemiyor, ama kolun ve dongle'ın güncellemesi için interneti kullanıyor.

Uygulamasına gerek yok açıkçası, ekstra tuşlara tuş atamalarını kolun üstünde buton kombinasyonlarıyla yapabiliyorsunuz. Uygulamayı yükleyip istiyorsanız raporlama değerini 1000'e çekip(kutudan 500Hz olarak çıkıyor), bir de şarj olurken istasyonun ışığını minimuma indirmek için ayarını yapıp silebilirsiniz, hafızası var unutmuyor.
Trigger modunda kendi otomatik dijitale geçiyor zaten. Bunun dışında, mouse, gyro ince ayarı, eski kollardaki gibi kare analoga geçmek istiyorsanız uygulamaya ihtiyaç var. Kullanmak için bir neden görmüyorum ben uygulamalayı.
Uygulamasını Microsoft Store'dan kuruyorsunuz ve hatırladığım kadarıyla bir internet izni istemiyor, ama kolun ve Dongle'ın güncellemesi için interneti kullanıyor.

Verdiğin bilgiler için teşekkürler. Razera boşa para vermeyeceğim.

Yurt dışından alacaksanız eğer beitong kunpeng 70 veya mohjon (bigbig won) rainbow 3 alabilirsiniz. Daha iyi kollar ikisi de g7 pro'dan. Ama daha safe olsun isterseniz gamesir g7 pro almanız mantıklı olacaktır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı