Casper Excalibur G770 oyunlarda formattan sonra düşük FPS veriyor

Eki Görüntüle 2292038

Hocam burada 70W oluyor, FPS'im normal mi bu oyunda sizce?

Ultra Ayarlar

@Maxen

Bence normal, sistem oyunu çok güzel dibine kadar verimli kullanarak çalıştırıyor. Ultra oynuyorsunuz üstüne masaüstü değil bu ekran kartı 70W anca bu kadar oluyor gayet güzel. Sizin valorantla ilgili sorununuz var. Bakın bende kaç fps alıyor diye deneyeyim dedim yükledim 180-270 arası değişiyor valorantta 130w kartım var 45w kullanıyor. Valorant ve CS2 gerçekten sorunlu oyunlar. Ekran kartını 1/3 kullanırken işlemciyi iyi kullanıyorlar.

Valorantta sorunum var derken, ne yapmalıyım yani.

İşlemcim i5-12450H, valorant işlemci oyunu zaten ama işlemcim o kadar kötü değil. 150 fps almam normal mi?

Valorantta sorunum var derken, ne yapmalıyım yani.

İşlemcim i5-12450H, valorant işlemci oyunu zaten ama işlemcim o kadar kötü değil. 150 fps almam normal mi?
Oyun işlemci oyunu ama fps'yi ekran kartı verir, eğer kart kullanılmaz ise fps beklenemez. Evet fpsniz normal değil ama ekran kartınız oyunu çok az kullanıyor. İşlemcinin kendi grafik birimi var buda etkileyebilir. Oyunu windows arama bölümüne>grafik ayarları> oyunun bulunduğu exe dosyasını seçerek daha yüksek performans önceliği olarak çalıştırmayı deneyin.

Bilgisayardan az çok anladığımı söylemiştim, bu ayarları yaptım, mesela nvida denetim masasındaki ayarlarda yapılı, fps artması için windwows 11 + atlas os da kurdum, atlas os a geçince 20 fps arttı normalde daha azdı, başka bir çözüm yolu var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı