Casper Excalibur G770 RTX 3050 i5 11. nesil Thunderbolt destegi var midir?

Mamost

Hectopat
Daha fazla  
Casper Excalibur G770 RTX 3050 i5 11th USB C görüntü alma (Thunderbolt) destegi var midir?
G770.1140-8VL0t-b model numarasi HDMI slotunda zaten monitör var ama 1 tane daha takmak istiyorum mümkün müdür?

Görüntü almak için Thunderbolt gerekli değil, DP olsa yeter. Casper denen firma teknik bilgi verme konusunda özürlü maalesef. Bir bakalım var mi yok mu. Muhtemelen yoktur dandik bir cihaz olduğu için.

NVIDIA Denetim Masası'ndan PhysX yapılandırması sekmesine girip ekran görüntüsü atar mısınız?

Ekran görüntüsü 2024-12-01 131235.png

Görüntü almak için Thunderbolt gerekli değil, DP olsa yeter. Casper denen firma teknik bilgi verme konusunda özürlü maalesef. Bir bakalım var mi yok mu? Muhtemelen yoktur dandik bir cihaz olduğu için.

NVIDIA Denetim Masası'ndan PhysX yapılandırması sekmesine girip ekran görüntüsü atar mısınız?

Gercektende Casper kesinliklen alinmaz. Ben şu anda Almanya'da yasiyorum laptopu aldigimda türkiyedeydim. Kasasi kirildi vesaire yedek parcasini bulmak imkansiz yurt disi servisi zaten yok. Eger o zaman Monster almis olsaydim şu an rahattim Almanya'da açıldı Monster.

Eki Görüntüle 2364379

Gercektende Casper kesinliklen alinmaz. Ben şu anda Almanya'da yasiyorum laptopu aldigimda türkiyedeydim. Kasasi kirildi vesaire yedek parcasini bulmak imkansiz yurt disi servisi zaten yok. Eger o zaman Monster almis olsaydim şu an rahattim Almanya'da açıldı Monster.

Dediğim gibi, Type-C portu DP sunmuyor görünene göre. Monitörü çıkartıp da ekran görüntüsü atar mısınız?

Gerçekten gördüğüm en berbat markalardan. Ben bu gibi özellikleri bir datasheet ile ulaşabiliyorum genel olarak ama özürlü firma şunu yapamıyor.

1733055605212.png

Dediğim gibi, Type-C portu DP sunmuyor görünene göre. Monitörü çıkartıp da ekran görüntüsü atar mısınız?

Gerçekten gördüğüm en berbat markalardan. Ben bu gibi özellikleri bir datasheet ile ulaşabiliyorum genel olarak ama özürlü firma şunu yapamıyor.

Evet görünmüyor DP. Naçizane önerim en yakında zamanda güzel bir laptopa geçmeniz olur.

Hocam teşekkürler. Şu anda laptopu masaüstü gibi kullanıyorum icini kackez acip temizlemem rağmen isinmasini cözemedim. Sivi metal falan kurtarir mi yeni bir PC alana kadar ya da farkli bir cözüm var midir? Laptop sogutucunun üzerinde.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-12-01 at 13.27.00.jpeg
    WhatsApp Image 2024-12-01 at 13.27.00.jpeg
    106,4 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam teşekkürler. Şu anda laptopu masaüstü gibi kullanıyorum icini kackez acip temizlemem rağmen isinmasini cözemedim. Sivi metal falan kurtarir mi yeni bir PC alana kadar ya da farkli bir cözüm var midir? Laptop sogutucunun üzerinde.

Bunun için ayrı konu açıp etiketleyin, bir bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı