Casper Excalibur g870.1245-DVB0X-b alınır mı?

Masteroist

Decapat
Daha fazla  
En ucuz RTX 4060'lı laptoptur kendisi. İşlemci konusunda çekincelerim var bir de ekran kartı 105 watt imiş bu ileride sorun çıkarır mı yoksa indirim bekleyip daha iyilerine mi bakmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cİhazı ne ara kullanıp bu kanıya vardın sevgili 2 ayda 3000 mesaj atan üye?
Cihaz çıkalı 6-7 ay oldu, kullanan arkadaşlarım var. 6-7 ay için de bir sorun olmadı. Mesajımda bilerek "şu an" yazmıştım zaten. Ayrıca 3000 mesaj atmam sizi neden rahatsız etti anlamadım. İsterseniz forumdan banlayabilirsiniz sorun yok.

Laptop almak yerine dizüstü harika bir bilgisayar dizebilirsin laptop eğer çok gezmiyorsanız pişmanlıktır hocam. Hele Casper ise dahada pişmanlıktır ben Excalibur monitör kullanıyorum mönitörde ghosting falan var Casperlardan uzak durun.

Yakında Lenovo ve Acer'in RTX 4000 serisi laptopları çıkar. Şu zamana kadar beklediyseniz biraz daha bekleyin bence. Bu markalar ASUS MSI kadar pahalı olmuyor.
Acer 4000 serisi çıkmadı mı hocam zaten? 4060 40 civarı gelmişti. Lenovo zaten 16'da bir F/P laptopu var. 22'de dolar düşerse belki 4050 Asus düşebilir bu fiyata.

Ben hep savunurum ama linç yerim Casper laptopların alınmamazlığı konusunda. Eskiden Casper laptop kullanıyordum o bile sıcacık idi.
Yakında Lenovo ve Acer'in RTX 4000 serisi laptopları çıkar. Şu zamana kadar beklediyseniz biraz daha bekleyin bence. Bu markalar ASUS MSI kadar pahalı olmuyor.
Acer 4000 serisi çıkmadı mı hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı