Eldrithc
Hectopat
Nerde yanlış kullanmisim? Ayrıca rica ederim hiçbir konuda benim hakkımda konuşmayın konusacaksaniz efendi gibi konusun. Anlıyorum hakaret ve asagilama olmadan konuşma yetiniz gelişmemiş. Ne yapalım her insan saygılı konuşma yetisine sahip olmuyor demek ki. Bundan sonra ya beni hiçbir konuda etiketlemeyin, ya da düzgün konusun lütfen. Bende mi sizi aşağılayim, küfür mü edeyim anlamadım. Anladığıniz dil bu biliyorum, ancak seviyenize dusmeyecegim.Çocuk daha 1 paragraf yazarken kelimeleri yanlış kullanıyor bir de Kuran benzeri kitap yazabilirim diyor. Kendisi ya troll ya da çocuk 2. seçeneğe daha yakınım diyaloğa girmeyin gerek yok.
Tamam haklısın kardeşim sende kimse kuran yazamaz evet nesnel kutsal kitap. Tartışma yaratmak istemiyorum daha fazla düzgün konuşma yeteneğine sahip olmayan insanlarla, iyi forumlar ikinize de.Hadi bakalım ben şimdi neredeye gideğim bil. o herşeyi bilendirin anlamı biri içinde kimseye söylemeden gizlese dahi bilir, kainattaki herşey onun izniyle akıp gitmektedir, aklına gelebilecek nerede ne varsa ne oluyorsa bilir, o yüzdendir gönülden af dileyeneni affeder.
Bir benzerini yazsınlar sözü onu inkar edenlere bu büyü diyenlere, bu cinlenmiş diyenlere bu falcı diyenlere. Bunu insan yazdı diyenlere kimse eksizsiz noksansız bir kitap yazamazda ondan. Insan kendile bile mutlaka çelişkiye düşer.