CFMOTO mu yoksa SYM motor mu alınmalı?

Makaleler
1
Yer
Dünya
Neden sıfır aldığımı vs. sormayın. Atacağım 2 motorda farklı tür biliyorum ama bütçe ve markaların CC gücüne göre bunlar var aklımda. Adventure olması bir tık daha cazip ve verdiğim paranın beni sıkıntıya sokmasını istemiyor.

SYM nht 200 ile CFMOTO NK250 arasında kaldım. SYM övülen bir marka ayrıca Çinli olmadığı için sağlam motor sayılıyor çoğu yerde. NK250 ise torku vs diğer her şeyi olsun çok daha önde ama işte sıkıntı çıkaracak mı gibi paramı çöp etmesin ya da bana para harcatmasın diye tereddüt ediyorum çok.

Yani kafam rahat etsin diye SYM alasım var. Hem boylu motor kullanmayı seviyorum. Ama tork vs. de nk250 cazip gözüküyor.

SYM nht 200 daha taş gibi duruyor.
Evet kesinlikle hani özellikler aynı olsa sym alırdım direk. Ama diğerinin özellikleri bir yandan cezbediyor. Ama çok fazla aşırı fazla şikayet var ve sıkıntı yaşayan var. Hani ortalık karışık. SYM de öyle bir sıkıntıda yok kimi görsem kaliteli diyor.

Marka olarak direk sym derdim eski cf kullanıcısı olduğum halde. Ama dediğin model daha 24 yılında gelmiş ve bazı sorunları bilinmiyor olabilir bu konuyu 2 yıl sonra açsaydınız direk sym derdim. O yüzden iki motoruda öneremem kendimce. Bütçenizide bilmiyorum ayrıca adventure istiyorum demişsiniz. Trk 251 veya vstrom 250 bakılabilir.

Evet kesinlikle hani özellikler aynı olsa sym alırdım direk. Ama diğerinin özellikleri bir yandan cezbediyor. Ama çok fazla aşırı fazla şikayet var ve sıkıntı yaşayan var. Hani ortalık karışık. SYM de öyle bir sıkıntıda yok kimi görsem kaliteli diyor.
Sahibinde +3-4K km li bir ilan görürseniz arayın masrafı nasıl oluyor diye buna göre analiz edebilirsiniz isterseniz.

Ayrıca X pulse da çok mantıklı bir seçenek olabilir. Sym cb500x e çok benziyor çakmışlar gibi anlamadım.
Evet o da var ama bu aralar hintli motorlar nedense bir türlü ülkeye girmiyor. Kıtlık var bayilerde hint motorlarda. O motorda var daha çok ADV motor olarak.

Sahibinde +3-4K kmli bir ilan görürseniz arayın masrafı nasıl oluyor diye buna göre analiz edebilirsiniz isterseniz.

Şikayetvara girdiğimde SYS de toplam sadece 2 şikayet var iken NK250 de 335 adet şikayet girilmiş.

Evet o da var ama bu aralar hintli motorlar nedense bir türlü ülkeye girmiyor. Kıtlık var bayilerde hint motorlarda. O motorda var daha çok ADV motor olarak.

Şikayetvara girdiğimde SYS de toplam sadece 2 şikayet var iken NK250 de 335 adet şikayet girilmiş.

Şikayetvara bakmayın nk nın afaki konuşuyorum 1 milyon satışı var ise sym nin 50 bin satışı var. O yüzden yazılmıyor. Nht dediğim gibi sahibinden ilan adetlerinden bile belli olur satmadığı daha adam akıllı. Ki evet NK sorunlu bir makine.

Şikayetvara bakmayın nk nın afaki konuşuyorum 1 milyon satışı var ise sym nin 50 bin satışı var. O yüzden yazılmıyor. Ki evet NK sorunlu bir makine.
Yani tabi o da var ama bu bir sıkıntıyı daha tetikliyor. 2. el satmak istersem nk250 de çok fiyat öldürmem gerekicek piyasa ondan dolu çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı