Çözüldü Casper Excalibur G870 4060 TFT'de 50 FPS'lere düşüyor

• Konuyu başlatan YRGNC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 963
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YRGNC

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 hafta önce Casper Excalibur G870 4060 1 TB modelini aldım fakat bilgisayar asla istediğim perfomansı vermiyor, TFT'de savaşta 50 FPS'lere düşüyor, hiçbir ayar yapmadım, sadece NVIDIA denetim masasını yükledim, sorun nerede sizce? Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
hocam sıcaklık 55 derece ullanım 90larda fakat fps 25 30 şuan hangi ayara almamı önerirsiniz
Hocam islemci performansi artirmayi acip Ayni menuden islemci maximum kullanma yuzdesini 80 yapar misiniz

Hocam islemci performansi artirmayi acip Ayni menuden islemci maximum kullanma yuzdesini 80 yapar misiniz
İslemci performansi artirmayi agresif değilde verimli diye bir sey vardi onu yapar mısıniz
Birde süpürge yardimiyla dis kisimdan fanlarin tozunh almanizi oneririm
hocam her şeyi denedim ısıdan kaynaklı değil bu başka bir sorunu var ama bulamıyorum

Bir de süpürge yardimiyla dis kisimdan fanlarin tozunh almanizi oneririm

Google'a yazın Technopat Turbo CPU kapatma diye
Rehber vardi diye hatirliyorum

Hocam FPS zaten rezalet kapatırsam daha kötü olmaz mı?

hocam her şeyi denedim ısıdan kaynaklı değil bu başka bir sorunu var ama bulamıyorum
Peki bi turbo seyini yapip dener misiniz

Hocam FPS zaten rezalet kapatırsam daha kötü olmaz mı?
Reis bence bi dene. Olmazsa eski haline getirirsin

hocam benim biosta işemci ile alakalı hiç bir şey yok
Bekle reis link atayim

hocam benim biosta işemci ile alakalı hiç bir şey yok

Bekle reis link atayim

hocam kayıt defterini düzenledim hangi güç planına alayım oyun nihai dengeli ve ofis var

hocam kayıt defterini düzenledim hangi güç planına alayım oyun nihai dengeli ve ofis var
Oyun moduna alin deneyin.

Ve guc seceneklerinde oyun modu ayarlarina girip islemci performansi artırma modunu kapatin

Ve guc seceneklerinde oyun modu ayarlarina girip islemci performansi artırma modunu kapatin
Ne yaptiniz

Son düzenleme:

Ne yaptiniz
hocam turbo boost gene açık işlemci 4.5ghz gene fakat ufak tefek fps iyleşmesi oldu cidden turboyu bi şekilde kapatırsam güzel seviyeye gelicek çünkü işlemci 90 95 dereceleri gördü geçti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı